DVSC: „Ha rajtam múlna, egy lábbal is elkezdenék játszani”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.15. 16:10
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC nigériai támadója, Chuka Derick Ogbu a klub hivatalos oldalának nyilatkozott sérülésével és rehabilitációjával kapcsolatban.

„Néhány napja már a csapattal edzek, előtte azonban keményen dolgoztam az edzőteremben, ahol különféle gyakorlatokat végeztem. Jelenleg nehéz időszak ez számomra, természetesen rossz, hogy amikor sérült vagyok, nem tudok játszani. Ilyenkor jövök rá, hogy mennyire szeretem a labdarúgást” – mondta Chuka a dvsc.hu-nak.Chuka a dvsc.hu-nak.

„Eddigi pályafutásom során ez az első sérülésem, amely ilyen hosszú ideig tart. Ebből a szempontból is nehéz számomra a helyzet. Szeretném megköszönni a segítséget a klubnak, a vezetőknek, az orvosi stábnak, az edzőknek és természetesen a csapattársaimnak is. Ebben az időszakban mindannyian rengeteget segítettek nekem.”

„A sérülés sajnos benne van a játékban. Emlékszem, a Barcelonában volt egy játékos, aki – miután aláírt – hat hónapig nem tudott debütálni a sérülése miatt. Amikor az ilyen focistákra gondolok, pluszmotivációt adnak, és tudom, az egyetlen választási lehetőségem az, hogy keményen dolgozzak, hisz minél előbb szeretnék játszani. Nagyon hiányzik a foci, ha rajtam múlna, egy lábbal is elkezdenék játszani. Különösen, amikor látom a társaimat edzeni. Igyekszem minél előbb felépülni, és a csapat segítségére lenni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik