DVSC: egy kapust megműtöttek, további kettő sem egészséges

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.08. 13:04
Verpecz István porcműtéten esett át. A DVSC-Teva kapusa a jövő héten kezdheti a rehabilitációt folyamatos orvosi kontroll mellett – írja keddi hírében a debreceni labdarúgóklub hivatalos honlapja.

A Békéscsabára csábított Verpeczhez hasonlóan sérüléssel bajlódik a Loki másik kapusa, Balogh János, akinek a hétfői edzésen megfájdult a háta. Balogh szerdán utazik Budapestre, a Gerincgyógyászati Központba, ott dől el, mennyit kell kihagynia. A szerb kapus, Nenad Novakovics szintén a rehabilitációját végzi.A Békéscsabára csábított Verpeczhez hasonlóan sérüléssel bajlódik a Loki másik kapusa, Balogh János, akinek a hétfői edzésen megfájdult a háta. Balogh szerdán utazik Budapestre, a Gerincgyógyászati Központba, ott dől el, mennyit kell kihagynia. A szerb kapus, Nenad Novakovics szintén a rehabilitációját végzi.

A csapatkapitány Szakály Péterre csütörtökön gyomorvizsgálat vár, míg Zsidai László, akinek beszakadt a combhajlítója, szerdán kezdi el a labdás edzéseket, egyelőre külön a többiektől.

Nagy Zoltánra szerdán kontroll vár, utána jöhet a rehabilitáció, míg Ludánszki Bence két hét múlva kezdheti a kocogást – foglalja össze a sérültek helyzetét a dvsc.hu.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik