DVSC: Coulibaly ára naponta változik, újabb kérője van

Vágólapra másolva!
2013.06.21. 08:01
A DVSC-Teva lejáró szerződésű csatára, a francia Adamo Coulibaly továbbra is az egyik legfelkapottabb játékosnak számít a dél-kelet európai térségben, bár egyre több klubnál unják meg, hogy a csatár és menedzsere mindenhol igyekszik minél jobban felverni az árat, aztán sehova nem ír alá.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a ciprusi Anorthoszisz már elállt Adamo Coulibaly szerződtetésétől a csatár magas fizetési igényei miatt.

Két másik klub, az általunk már korábban említett APOEL és egy másik, a ciprusi sajtóban frissen hírbe hozott csapat, az előző szezonban többek között a korábbi magyar válogatott Leandrót, és a Videotontól igazolt André Alvest is foglalkoztató Omonia is érdeklődik. Utóbbi azért érdekes, mert az Omonia értesüléseink szerint André Alvest eladhatja Dubaiba, és az érte érkező pénzből lehet pénz Adamo Coulibaly szerződtetésére.

Kérdés, hogy mekkora pénzre van szükség a francia megszerzéséhez. A török másodosztályú Denizlispor korábban már bejelentette, hogy megegyeztek a csatárral, és hamarosan meg is érkezik a klubhoz, de azóta sem látták Törökországban...

Kezdetben úgy tűnt, hogy a csúszás a Coulibalyra jellemző hanyagsággal magyarázható, de most már egyértelmű, hogy anyagi okai vannak. Török beszámolók szerint évi 120 ezer eurós fizetési ajánlattal indított a Denizlispor, ami ma már 250 ezernél tart, de még mindig nincs egyezség. A török klub vezetői szerint Coulibaly szinte minden nap egyre több pénzt kért, ellehetetlenítve ezzel a tárgyalásokat, ezért egyelőre felfüggesztették vele a tárgyalásokat, más játékosok után néznek.

Korábban a Győri ETO ügyvezetője, Klement Tibor is arról nyilatkozott a Nemzeti Sportnak, hogy a csatár nem bizonyult korrekt tárgyalópartnernek, csak a pénz befolyásolja a döntésében.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik