DVSC: bocsánatot kért a társát torkon ragadó kapus – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.23. 13:45
Braniszlav Danilovics, az NB I-ben tizedik helyen álló DVSC szerb labdarúgója elnézést kért, amiért a Budapest Honvéd elleni mérkőzésen (2–5) rátámadt Ferenczi Jánosra, a debreceniek játékosára.

Mint megírtuk, a szombati DVSC–Budapest Honvéd összecsapás (2–5) első félidejének lefújása után meghökkentő jelenetek játszódtak le – a szünetre vonulva a Loki szerb kapusa, Braniszlav Danilovics durván rátámadt saját csapattársára, Ferenczi Jánosra, úgy kellett szétválasztani a feleket. A kapus kapott egy sárgát, Leonel Pontes vezetőedző pedig a helyzet súlyosságát felmérve úgy döntött, hogy a második félidőre már nem szavaz bizalmat neki.

„Az első félidő után mindenki ideges volt, én voltam a legidegesebb. Rosszat tettem. Beszéltem az elnökkel, elnézést kértem tőle, s ezúton bocsánatot kérek a klubtól, az edzőktől, a klub alkalmazottjaitól és természetesen a szurkolóktól is. Beszéltem a társaimmal is, akik megértették az álláspontomat, de közölték, nem volt helyénvaló, amit tettem” – mondta Danilovics a klub honlapjának.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik