DVSC: a bajnokcsapatnál is elkezdődött a felkészülés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.17. 11:31
A Ferencváros és az Újpest után ma a bajnoki címvédő DVSC-Teva labdarúgócsapatánál is elkezdődött a nyári felkészülés.

Ma reggeltől játékosaink folyamatosan végzik a felméréseket a Debreceni Labdarúgó Akadémián. A kedd csak erről szól, szerdától azonban edzésekkel megkezdi a tényleges felkészülést együttesünk a 2014–2015-ös hazai szezonra és a közelgő nemzetközi megmérettetésekre" – írja a bajnoki címvédő hivatalos honlapja, a dvsc.hu.Ma reggeltől játékosaink folyamatosan végzik a felméréseket a Debreceni Labdarúgó Akadémián. A kedd csak erről szól, szerdától azonban edzésekkel megkezdi a tényleges felkészülést együttesünk a 2014–2015-ös hazai szezonra és a közelgő nemzetközi megmérettetésekre" – írja a bajnoki címvédő hivatalos honlapja, a dvsc.hu.

Holnap két foglalkozást vezényel a szakmai stáb, és ugyanúgy két edzés lesz pénteken is, míg csütörtökön egy tréningen vesznek részt a piros-fehérek.

Szombaton játssza az első edzőmeccsét a Loki: 17.30 órától a Tiszaújváros otthonában lépnek pályára Kulcsár Tamásék.

A felkészülést természetesen mindenki elkezdi, de három válogatott labdarúgó, Zsidai László, Varga József és Korhut Mihály néhány nappal később csatlakozik, ők ugyanis a bajnokság vége után még a nemzeti csapatban szerepeltek.

Visszatért Kecskemétről Vukasin Polekszics és Szécsi Márk; mint ismert, ősszel mindketten kölcsönben szerepeltek a lila-fehér együttesnél. Ugyanakkor a Pécsen kölcsönben szereplő Pölöskey Péter nem volt ott az első találkozáskor, a csatár jó eséllyel távozik, mint már jeleztük, Kecskemétre tart.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-TEVÁNÁL
Érkezők: Burics András (KTE – kölcsönből vissza), Engel Alex (Vasas – kölcsönből vissza), Gál Mátyás (Vasas – kölcsönből vissza), Aleksandar Jovanovic (bosnyák, Ferencváros), Lucas Marcolini (brazil, Békéscsaba – kölcsönből vissza), Vukasin Polekszics (montenegrói, KTE – kölcsönből vissza), Pölöskey Péter (PMFC – kölcsönből vissza), Szécsi Márk (KTE – kölcsönből vissza), Szűcs István (Létavértes – kölcsönből vissza?), Varga József (Middlesbrough – Anglia, kölcsönből vissza),
Távozott/távozhat: Pölöskey Péter (KTE?), Gál Mátyás (Nyíregyháza?)
Kiszemeltek: Balázs Benjámin (Kaposvár), Bognár István (Mezőkövesd-Zsóry)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik