nemzetisport.hu 2016.08.29 18:56 Frissítve: 2016.08.30 13:39

DVSC: 31-szeres válogatott játékos a kiszemeltek között

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC kiszemelte magának Tőzsér Dánielt, a Queens Park Rangers magyar válogatott középpályását. Úgy tudjuk, a Ferencváros korábbi játékosa nem zárja ki a hazatérést.

Tőzsér Dániel (kék-fehérben) nem zárkózik el attól, hogy Magyarországon folytassa (Fotó: Action Images)

 

A 31 esztendős futballista tavaly nyáron szerződött az angol másodosztályú QPR-hoz, ám az előző szezonban csak 16 bajnoki mérkőzésen lépett pályára. A londoni csapat menedzsere, Jimmy Floyd Hasselbaink az új idényben azonban már egyáltalán nem számít Tőzsérre, akinek a szerződése 2017-ben jár le a fővárosi klubnál.

A Nemzeti Sport Online információi szerint a DVSC háza táján szóba került a 31-szeres válogatott középpályás szerződtetése, és úgy tudjuk, Tőzsér sem zárkózik el attól, hogy Magyarországon folytassa a pályafutását.

A Ferencvárosban 2004 és 2006 között 54 NB I-es meccsen pályára lépő játékos számára nem lenne ismeretlen a debreceni közeg, hiszen a 2000-es évek elején rövid ideig a DVSC utánpótlásbázisán nevelkedett, sőt az első osztályban 16 évesen a hajdúsági együttes színeiben mutatkozott be.

Tőzsért egy évig még élő szerződés köti Londonba, ám a QPR nem gördítene akadályt a távozása elé.

A román Gazeta Sporturilor értesüléseire hivatkozva vasárnap arról számoltunk be, hogy a Loki az FC Viitorul védekező középpályását, Ioan Filipet is szívesen látná a soraiban. A DVSC a Videotonhoz távozó Varga József utódját keresi.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-NÉL

Érkezők: Bokros Tibor (Balmazújváros), Koval Viktor (Dunaújváros), Karol Mészáros (szlovák, Puskás Akadémia), Danilo Szekulics (szerb, Vojvodina – Szerbia)
Kölcsönbe érkezők: Braniszlav Danilovics (szerb, Puskás Akadémia, legutóbb Videoton, kölcsönben)
Kölcsönből visszatérők: Geoffrey Castillion (holland, Puskás Akadémia), Karikás Krisztián (Balmazújváros), Nagy Kevin (Balmazújváros), Szilvási Péter (Mezőkövesd)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Balogh Krisztián, Bíró Péter, Kabály Márk, Kerekes Krisztián, Kovács Péter, Kozák Achilles Kálmán, Maruscsák Jan, Zsóri Dániel
Kiszemeltek:
Botka Endre (Honvéd), Ioan Filip (román, FC Viitorul – Románia), Tóth Milán (MTK), Könyves Norbert (Vasas), Tőzsér Dániel (Queens Park Rangers – Anglia)
Távozók: Bódi Ádám (Videoton), Adamo Coulibaly (francia, szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Troyes – Franciaország), Deczki Máté (Stoke City – Anglia), Kártik Bálint (Nyíregyháza), Lázár Pál (DVTK, szabadon igazolhatóként), Máté Péter (Nyíregyháza), Ibrahima Sidibe (szenegáli, KSK Hasselt – Belgium, szabadon igazolhatóként), Slakta Balázs (szabadon igazolható), Bozidar Radosevic (horvát, Perszepolisz – Irán), Tisza Tibor (Nyíregyháza), Varga József (Videoton)
Kölcsönbe távozók: Balogh Krisztián (Balmazújváros), Barna Szabolcs (Nyíregyháza), Berdó Péter (Szolnoki MÁV), Kinyik Ákos (Budaörs), Sós Bence (ismét Mezőkövesd), Varga Kevin (ismét Balmazújváros)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:

Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva – Izrael)

2020.03.29 14:45:53

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Egy pillanatra meg lehet állni, de még várnék a visszatekintéssel.”

2020.03.27 16:29:43

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

A nehéz időkben a korábbi válogatott középpályás Pécelen igyekszik magát hasznossá tenni.

2020.03.23 22:19:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Beállt a családi patikába, hogy ezzel is enyhítse a vészt.

2020.03.22 22:36:01

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A hazai futballban 1970-ben az volt az általános vélemény, hogy „az úttörőkkel foglalkozó szakemberek a grundok eltűnése mellett a beatzenét jelölik meg egyes számú »közellenségként«”.