Doll még nem a Fradi edzője, de hamarosan az lehet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.16. 11:51
null
Thomas Doll-lal finiséhez érkeztek a tárgyalások (Fotó: archív)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint finiséhez érkeztek a tárgyalások a Ferencváros és a német edzőjelölt, Thomas Doll között. Kubatov Gábor elnök egy félreértett Facebook-bejegyzése után egy szurkolói oldalon már megjelent, hogy a német szakember aláírt, de úgy tudjuk, ez még nem történt meg. Egy napon belül azonban pont kerülhet az ügy végére.

 

„Doll aláírt? – Minderről Kubatov Gábor írt Facebook-oldalán” – címmel jelent meg a Mindig és Soha szurkolói blog híre az edzőt kereső Ferencvárossal kapcsolatban, amit aztán a szurkolók átvettek és különböző fórumokon idéztek is.

Az idézett forrás már-már biztosra vette Doll érkezését (ahogy ezt követően sok drukker is), de később frissítették a hírt, kiderült, félreértették az elnök közösségi portálon közzé tett üzenetét. Az „Igaz-e a pletyka, miszerint Doll ma aláírt?” kérdésre érkező „az” ugyanis nem erre a kérdésre volt válasz, hanem a korábbi „rengeteg pénz” az, amit a Haladás kér Radóért kezdetűre.

A szövevényes közösségi kommunikáció után klubközeli forrásoknál érdeklődtünk, hogy akkor „mi is most a helyzet”, és azt a tájékoztatást kaptuk, hogy finisébe érkeztek a tárgyalások Thomas Doll-lal. Aláírt szerződés még nincs, de egy napon belül is eldőlhet, hogy lesz-e. Mindkét fél mutat hajlandóságot a megegyezésre, ám minden részletet tisztázni kell, így egyelőre nem vehető biztosra a szakember érkezése.

Hivatalos, félreérthetetlen tájékoztatás a mai-holnapi tárgyalás után várható, feltéve, hogy tényleg sikerül megegyezni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik