Bp. Honvéd: nyáron ingyen távozhat az alapember

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.22. 10:17
Nyáron ingyen távozhat a Budapest Honvédtól az alapembernek számító horvát védő, Ivan Lovric – derül ki a játékost képviselő FMF Hungary menedzseriroda hírleveléből.

„Ivan Lovric a Budapest Honvéd védelmének oszlopos tagja. A spliti születésű labdarúgó a védelemben évek óta stabil, meghatározó játékot produkál. A játékos ügyeit képviselő ügynökséghez folyamatosan érkeznek megkeresések, de a hátvéd egyelőre a tavaszi folytatásra koncentrál. A klubvezetés is biztosítja számára a megfelelő szakmai munka hátterét. Lovric jelenleg a tavaszi szezonra összpontosít, ebben az átigazolási időszakban nem aktuális a klubváltása, de bízik benne, hogy a nyáron, szerződésének lejárta után, talán erősebb bajnokságba szerződhet” – fogalmaz az FMF Hungary hírlevele.

A 28 éves labdarúgó 2011 óta erősíti a Honvédot, korábban játszott Kecskeméten is. Az NB I-ben 87 meccsen lépett pályára, kilenc gól fűződik a nevéhez. A jelenlegi szezonban 14 meccsen kétszer volt eredményes. Mivel Lovricnak nyáron lejár a szerződése, fél év múlva ingyen távozhat Kispestről.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik