D. Á. 2019.11.10 12:03

Bp. Honvéd: „Nagy köszönet jár a szurkolóinknak, büszkék vagyunk rájuk”

Mint arról beszámoltunk, a Budapest Honvéd 1-0-ra legyőzte a Diósgyőrt a labdarúgó NB I 12. fordulójában. A mérkőzést követően Gazdag Dániel és Batik Bence értékelte a látottakat.

Gazdag Dániel reméli, amint kész lesz a stadionjuk, még többen mennek el buzdítani a csapatot (Fotó: Török Attila)

 

„Nehéz meccsre számítottunk, a Diósgyőr sokat fejlődött az edzőváltás óta, ezt ma is megmutatták a játékukkal és akaratukkal. Mi szerettük volna folytatni a győzelmi szériánkat, ez szerencsére sikerült is” – mondta Gazdag Dániel a Nemzeti Sport Online-nak.

A 23 éves középpályás szerint a válogatott szünet nem fogja befolyásolni a Budapest Honvéd teljesítményét a bajnokságban.

„A válogatott szünetek benne vannak a futballban, erre készülünk, szóval nem gondolom, hogy emiatt visszaesne a játékunk. A többiek a következő héten is úgy fognak edzeni, mintha bajnoki lenne, szóval ez nem fog befolyásolni semmit” – folytatta a Honvéd játékosa.

Gazdag arról is beszélt, milyen sokat jelent a csapatnak a szurkolók folyamatos biztatása.

„Nagyon nagy köszönet jár a szurkolóinknak, büszkék vagyunk rájuk. Amióta itt játszunk az MTK stadionjában, nem szenvedünk hiányt abban, hogy ne jönnének el megnézni minket. Tényleg olyan, mintha hazai pályán játszanánk, ha pedig kész lesz a stadionunk, reméljük, még többen jönnek majd a meccsekre” – tette hozzá Gazdag Dániel.

Gazdag Dániel mellett Batik Bence is megszólalt a lefújást követően.

„Nem éreztem, hogy a DVTK-nak nagy helyzetei lettek volna, végig kontrolláltuk a mérkőzést. A végére parázs összecsapás lett belőle a kiállítások miatt, de ennek ellenére sem forgott veszélyben a győzelem” – mondta a Honvéd védője.

Bár Batik szerint játékban többet is nyújthattak volna, a legfontosabb, hogy sikerült kiharcolniuk a győzelmet.

„A mai játékkal én nem vagyok megelégedve, az eredménnyel viszont igen. Most tényleg a három pont volt a legfontosabb, szerettünk volna ezen az úton tovább haladni, hiszen ezúttal sem kaptunk gólt. Az elején nem jöttek úgy az eredmények, de már sokszor elmondtam, hogy rengeteg változás volt a nyáron a csapaton belül. Ha valamit újra kell építeni, az nem megy egyik napról a másikra, ebbe pedig kicsit bele is botlottunk az idény elején, de helyreálltunk. Nem is szeretnénk nézni a tabellát, most kicsit ünneplünk, de aztán ugyanígy folytatjuk a kemény munkát” – nyilatkozta Batik Bence.

2019.11.12 22:20:25

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Novellahőse, a kilenc ujjal védő Zsák Károly kapus összeomlásának színhelyén nézte velünk a Honvéd–DVTK-t.

2019.11.10 13:01:41

Labdarúgó NB I BERECZKY ATTILA (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Csak egy gólig jutott a borzalmasan gyengén védekező Loki a helyzeteivel remekül sáfárkodó FTC ellen.

2019.11.10 12:39:53

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR, DÖMÖTÖR CSABA (fotók)

Élete második legjobb döntésének tartja, hogy rábólintott a Mezőkövesd megkeresésére.