Békéscsaba: egy légiós aláírt, a KTE tehetségével megegyeztek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.13. 09:27
A Békéscsaba vezetőedzője, Zoran Szpisljak a hétvégi felkészülési meccs tapasztalatai után nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak a próbajátékosokról, a keretben történt legfrissebb változásokról.

A Szpartak Szubotica (Szabadka) elleni felkészülési meccsen szombaton 2–1-es vereséget szenvedő Békéscsabánál eldőlt a hetek óta a csapattal készülő montenegrói belső védő, Szlavko Damjanovics ügye, és új arc a csapatnál a 19 éves kecskeméti szélső, Szalai Dániel.A Szpartak Szubotica (Szabadka) elleni felkészülési meccsen szombaton 2–1-es vereséget szenvedő Békéscsabánál eldőlt a hetek óta a csapattal készülő montenegrói belső védő, Szlavko Damjanovics ügye, és új arc a csapatnál a 19 éves kecskeméti szélső, Szalai Dániel.

„Damjanovics már aláírt, kétéves szerződést kötöttünk vele. A Kecskemétről érkező Szalai Dánielt a hétvégén teszteltük, szeretnénk szerződtetni, szóban már meg is egyeztünk vele. Úgy tudjuk, hogy szabadon igazolható, de az átigazolás adminisztrációs része még hátravan" – reagált a Nemzeti Sport Online érdekélődésére Zoran Szpisljak, a Békéscsaba vezetőedzője.

Az NB I újonca múlt héten az említetteken kívül más játékosokat is tesztelt, de ezen a héten is várhatók még próbajátékosok.

„A spanyol Clemente ezen a héten még velünk kezd, vele kapcsolatban még nem született döntés. Ugyanakkor a Felcsútról érkező Vaszicsku Gergő a korábbi sérülése után most még nincs olyan állapotban, hogy segítségünkre lehessen, ezért nem szerződtetjük. A héten még két próbajátékost várunk, egy csatárt és egy szélsőt” – fogalmazott a szakember.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BÉKÉSCSABÁNÁL

Érkezők: Bényei Balázs (DVSC, kölcsön után végleg), Szlavko Damjanovics (montenegrói, Szpartak Szubotica – Szerbia), Fábio Nascimento de Oliveira (brazil, PAFC), Lubos Ilizi (szlovák, 1. SC Znojmo – Csehország), Georgi Korudzsiev (bolgár, FK Haszkovo – Bulgária, szabadon igazolhatóként), Laczkó Zsolt (KTE, szabadon igazolhatóként), Oláh László (Vasas, szabadon igazolhatóként), Bratiszlav Punosevac (szerb, Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Clemente (spanyol, szabadon igazolható, próbajátékos), Szalai Dániel (KTE, szabadon igazolható), Ugrai Roland (Ferencváros)
Távozók: Balázs Richárd (szabadon igazolható), Balogh Miklós (Szeged), Balogh Milán (szabadon igazolható), Király Patrik (szabadon igazolható), Póser Dániel (Vasas, szabadon igazolhatóként), Prasler Thomas (szabadon igazolható), Tölgyesi Viktor (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Kertész Tamás (DVSC, ?), Vólent Roland (Honvéd – kölcsönből vissza)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik