Balmazújváros: újabb távozó, Rudolffal tárgyalnak, Coulibaly nem edzett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.09. 12:05
null
Vajon összeállhat-e újra a DVSC-nél egyszer már sikeres csatárduó? (Fotó: Szabó Miklós, archív)
Mint arról már beszámoltunk, hétfőn a Balmazújváros NB I-es labdarúgói is edzésbe álltak, és rögtön egy távozót is bejelentett a klub. Azóta egy újabb csatárral szakítottak, de hamarosan lehetnek érkezők is.

 

A Nemzeti Sport Online a klub sajtóosztályától azt a tájékoztatást kapta, hogy a 25 éves Vólent Rolanddal is megszületett az egyezség, megszüntették a szerződését, szabadon igazolható játékosként távozhat. A csatár már korábban is futballozott Balmazújvárosban, kölcsönben, majd 2016 nyarán végleg szerződtették, de ebben az idényben az NB I-ben csak háromszor kapott lehetőséget, csereként. Így nem meglepő, hogy Kovács Ádám után ő is elment a klubtól.

Korábban már jeleztük, hogy a Balmazújváros a Nyíregyházától távozó, ősszel az NB II-ben 11 meccsen egy gólt szerző Rudolf Gergellyel kívánja megerősíteni a támadósorát. A klubtól megtudtuk, a futballistával folynak az egyeztetések, megállapodás még nincs, és egyelőre nem is edz a csapatnál.

Ahogy az első tréningen a francia Adamo Coulibaly sem volt jelen. A Rudolfhoz hasonlóan korábban a DVSC-vel bajnok és BL-szereplő csatár decemberben még Balmazújvárosban gyakorolt, ahogy az ősz nagy részében is, de akkor még nem tudták szerződtetni – hiába szerették volna –, mert Belgiumban élő amatőrszerződése volt. Coulibalyt most télen igazolhatná át az NB I-ben 11. helyen álló Balmazújváros, ám egyelőre kérdéses, hogy erre sor kerül-e.

Az viszont biztos, hogy Horváth Ferenc vezetőedző elsősorban a támadósort szeretné megerősíteni, ennek érdekében a napokban érkezhetnek új játékosok a klubhoz. Meghatározó labdarúgó távozásával viszont nem számolnak, ami minden bizonnyal azt jelenti, hogy az FTC-nél képbe kerülő (ajánlatot is tettek érte) Sigér Dávid is marad Balmazújvárosban..

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BALMAZÚJVÁROSNÁL
Érkezők: Harsányi Zoltán (szlovákiai, szabadon igazolhatóként, legutóbb Nyíregyháza)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Adamo Coulibaly (francia, szabadon igazolható, legutóbb RFC Tilleur – Belgium), Rudolf Gergely (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza)
Távozók: Kovács Ádám (szabadon igazolható), Vólent Roland (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

A BALMAZÚJVÁROS TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 4. (orvosi vizsgálat), január 8. (első edzés)
Edzőtábor: ?
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 31., ESMTK-pálya: Honvéd–Balmazújváros*
*A Balmazújváros a felkészülési programjáról még nem adott tájékoztatást, a Honvéd elleni meccsről a kispestiek számoltak be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik