Balmazújváros: Domonyai László tanítványa az új ügyvezető

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.09. 11:35
Lajos Ferenc helyett a jövőben Póth Andrea látja el az ügyvezetői feladatokat az NB I-ben újonc és sereghajtó Balmazújváros labdarúgócsapatánál – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

Lajos Ferenc eddig egy személyben dolgozott a Balmazújváros utánpótlásának szakmai igazgatójaként, valamint a Balmazújváros Sport Kft. ügyvezetőjeként, utóbbi szerepköréről azonban lemondott, és ezek után a szakmai igazgatói feladataira koncentrál. Az ügyvezetői teendőket Póth Andrea veszi át, aki jegymenedzserként a nyár óta már a klub alkalmazásában áll.

„Domonyai László, az MTK vezérigazgatója, majd klubigazgatója mellett dolgozhattam 2009. augusztus 31-től idén nyárig, a közös távozásunkig. Lényegében az ő tanítványa vagyok, mindent, amit a labdarúgásról és az azt övező feladatokról tudok, azt tőle tanultam, neki köszönhetem. A Balmazújvárosnál nagyon családias a hangulat, ami leginkább arra az MTK-ra emlékeztet, amelynél még Várszegi Gábor volt a tulajdonos” – mutatkozott be a hajdúsági klub hivatalos honlapján Póth Andrea.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik