Átigazolás: Brazíliába szerződött a Kisvárdától térdprobléma miatt távozó védő

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.01.21. 12:00
null
Anderson Pico hazájában talált új csapatot (Fotó: Meder István)
A Kisvárdával szerződést bontó Anderson Pico hazatért és a brazil Gremio Esportivo Juventushoz írt alá.

 

Mint ismert, a 31 esztendős brazil balhátvéd a téli szünetben szerződést bontott a Kisvárdával. Révész Attila sportigazgató azt mondta, Pico azért távozott, mert térdproblémái miatt nem tudott segíteni az NB I-es csapatnak.

Az alacsonyabb osztályú Juventus hétfőn jelentette be a játékos érkezését.

Pico hazájában szerepelt a Gremióban és a Flamengóban is. A Kisvárda 2018 nyarán szerződtette a brazil labdarúgót, aki az NB I-ben összesen 12 mérkőzésen lépett pályára. Az ősszel Pico csak egy bajnoki és három Magyar Kupa-találkozón jutott szóhoz a Kisvárda első csapatában, a megyei I. osztályban szereplő tartalékegyüttesben viszont tíz mérkőzésen összesen hatszor volt eredményes.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők:
Dombó Dávid (Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként), Fernando Viana (brazil, Botev Plovdiv – Bulgária), Jelena Richárd (Kozármisleny FC), Nemanja Obradovics (szerb, FK Szpartak Szubotica – Szabadka, Szerbia), Szlobodan Szimovics (szerb, BATE – Fehéroroszország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Anderson Pico (brazil, Gremio Esportivo Juventus – Brazília, szabadon igazolhatóként), Felipe (brazil, visszavonul?), Hugo Seco (portugál, SC Farense – Portugália, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik