A kapusedző szerint Megyeri és Holczer is többre viheti Habernél

Vágólapra másolva!
2009.08.28. 11:08
Címkék
A Sheffield United hivatalosan is bejelentette, hogy a 34-szeres válogatott máltai kapus, Justin Haber decemberig kölcsönben a Ferencvárost erősíti. Az angol futballcsapat megfigyelői rendszeresen nézik Haber teljesítményét, és valószínűleg januárban visszaviszik.
Justin Haber decemberig marad az Üllői úton, a Sheffield januárban visszaviheti (Fotó: M. Németh Péter - archív)
Justin Haber decemberig marad az Üllői úton, a Sheffield januárban visszaviheti (Fotó: M. Németh Péter - archív)


„Justin nagyon jól dolgozott az edzéseken és az edzőmeccseken, sokat fejlődött, viszont meccshiánya van. Magyarországon rendszeresen lehetőséget fog kapni, és végig figyeljük a szereplését, hogy adott esetben januárban visszahozhassuk" – nyilatkozta a Sheffield United menedzsere, Kevin Blackwell.

Kakas László, a zöld-fehérek kapusedzője szerint a máltai ugyan jó képességű labdarúgó, de hosszú távon érdemes bizalmat szavazni a fiataloknak.

„Az elmúlt harminc évben két legendás kapusa volt a Ferencvárosnak – mondta a Nemzeti Sportnak. – Az egyik az áldott emlékű Zsiborás Gábor, a másik pedig a jelenleg Pápán védő Szűcs Lajos. Most két fiatallal, a huszonegy éves Holczer Ádámmal és a tizenkilenc esztendős Megyeri Balázzsal dolgozom, s állítom, közülük az egyik az előbb említettek nyomdokaiba lép, ám még sok munka és végtelen türelem szükséges ehhez. Természetesen jó kapusnak tartom Justin Habert, de a két saját nevelésű futballistánk többre viheti, mint ő."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik