Vasas: az U-válogatott támadó a héten orvosi vizsgálatra érkezhet

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2024.03.05. 09:16
Bukta Csaba 63 osztrák élvonalbeli meccsen játszott az Altachban (Fotó: facebook.com/csababuktaofficial)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a napokban már orvosi vizsgálatra várják az NB II-es Vasas labdarúgócsapatánál a legutóbb az osztrák élvonalbeli Altachban szereplő, jelenleg szabadon igazolható támadót, Bukta Csabát.



A 22 éves, a különböző korosztályos válogatottakat korábban végigjáró Bukta Csaba január végén vált el az osztrák élvonalbeli SCR Altachtól és lett szabadon igazolható. A támadó egyik menedzsere, Kövesdi Viktor néhány hete a Nemzeti Sportnak elmondta, magyar és külföldi klubokkal is tárgyalnak a játékos jövőjéről, aki addig is az Altach második csapatával tréningezik, ameddig eldől a sorsa.
 

Nos, a Nemzeti Sport úgy értesült, a sportal.hu-hoz hasonlóan, hogy Bukta előrehaladott tárgyalásokat folytat az NB II-es Vasassal.  Értesüléseink szerint az angyalföldiek szeretnék, ha Bukta a héten már orvosi vizsgálaton venne részt a klubnál és be is kapcsolódna a Gera Zoltán vezette csapat munkájába. 
 

Bukta korábban tíz meccsen szerepelt Gera Zoltánnál az U21-es válogatottban, a Vasashoz múlt héten a korosztályos válogatottól érkező szakember tehát jól ismeri a szélsőt, ezért is kerülhetett szóba a szerződtetése. 

Bukta Csaba hat éve, 2018 februárjában a DVSC U17-es csapatából szerződött a Red Bull Salzburg utánpótlásába, azóta Ausztriában szerepelt. 2021-ben mutatkozott be az osztrák élvonalban, amelyben 63 mérkőzésen játszott. 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik