A Budapest Honvéd közleményt adott ki Kundrák Norbert ügyéről

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2024.02.15. 18:02
Kundrák Norbert (jobbra) (Fotó: Koncz Márton)
Mint beszámoltunk róla, a Miskolci Járásbíróság súlyos testi sértés és csoportosan elkövetett garázdaság bűntettében jogerősen elítélte a Budapest Honvéd NB II-es labdarúgócsapatának Magyar Kupa-győztes labdarúgóját, Kundrák Norbertet. A kispesti klub közleményben reagált a hírre.

 

A Budapest Honvéd közleménye változtatás nélkül:

„A Budapest Honvéd 2024. február 14-én, a szerdai napon értesült Kundrák Norbert bírósági ügyéről, amely kapcsán haladéktalanul elkezdtük az eset munkáltatói kivizsgálását.

Ennek során megállapítottuk, hogy bár a jogerős bírósági döntés 2023 decemberében született meg, a cselekmény Kundrák Norbert Honvédba való igazolása előtt (2022. június 16-án) történt, így a labdarúgó nem sértette meg a klubbal kötött munkaszerződését, abban viszont hibázott, hogy nem értesítette klubunkat a történtekről, az ügynek ezen részét házon belül rendeztük.

Kundrák Norbert nyáron tért vissza Kispestre, hozzáállására nem volt panasz, sajnálatos sérülése alatt is végig azon volt, hogy újra egészséges legyen és olyan formában kerüljön, amellyel segíteni tudja a csapatot.

Egyúttal pedig hangsúlyozzuk, hogy a Budapest Honvéd elítéli az erőszakot és elfogadhatatlannak tartjuk a konfliktusok erőszakos rendezését!

Az ügyet ezzel a közleménnyel lezártnak tekintjük, további nyilatkozatot nem kívánunk tenni.”


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik