NB II: tízszeres válogatott középpályást igazolt a Nyíregyháza – hivatalos

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.07.21. 21:21
null
Nagy Dominik (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)
A labdarúgó NB II-ben érdekelt Nyíregyháza Spartacus a hivatalos oldalán közölte, hogy szerződtette a Mezőkövesd magyar válogatott középpályását, Nagy Dominikot.

„Hetek óta kérdezik tőlem a szurkolók, hogy mi a helyzet Dominikkal, és nagy öröm számomra, hogy bejelenthetem: megállapodtunk. Nem titok, hogy gyerekkora óta ismerem, a tavaly májusi sérüléséig egy fényes karriert tudhatott a háta mögött. Mind a magyar, mind a lengyel bajnokságban nyert trófeákat, nagy nemzetközi tapasztalattal is rendelkezik. Bízom abban, hogy a pályán és azon kívül is sokat tud nekünk segíteni” – idézi a klubhonlap Fekete Tivadart, a nyírségiek sportigazgatóját.

„Tudom, hogy sokat várnak tőlem a szurkolók, ez nem nyomaszt, sőt jólesik, arra késztet, hogy hétről hétre teljesítsek, szeretnék a fiataloknak példakép lenni. A csapat játéklehetőséget biztosított, melyet jó eredményekkel szeretnék meghálálni. Fekete Tivadart régóta ismerem, az ő személye döntő volt, hogy ide jöttem, az elmúlt hetekben pedig a szakmai stáb koncepcióját is megismertem, ami szintén szimpatikus volt. A sérülésem már teljesen rendben van, Belgrádban végeztük a rehabilitációt, készen állok a feladatokra” – nyilatkozta Nagy Dominik, majd hozzátette, hogy ugyan az NB I-ből is voltak ajánlatai, Révész Bálint klubtulajdonossal folytatott beszélgetése meggyőzte őt arról, hogy elfogadja a Szpari ajánlatát.

A mögöttünk hagyott idényt Nagy Dominik a Honvédnál kezdte el, majd januárban átigazolt Mezőkövesdre, ahol öt bajnoki meccsen jutott szóhoz.

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők
: Alaxai Áron (Puskás Akadémia), Bese Balázs (Szentlőrinc), Cseh Norbert (profi szerződést kapott), Géresi Krisztián (Vasas), Gyenti Kristóf (DVSC– kölcsönbe), Herjeczki Kristóf (Gyirmót FC Győr), Kesztyűs Barna (Paksi FC – legutóbb Pécs, kölcsönben), Rjasko Mihajlo (ukrán-magyar, Kecskemét), Tamás Olivér (Paksi FC – kölcsönbe), Toma György (ETO FC Győr), Dala Martin (Fehérvár – kölcsönbe), Nagy Dominik (Mezőkövesd)
Távozók: Adamcsek Máté (Gyirmót FC Győr), Csősz Richárd (BVSC), Farkas Bendegúz (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Hamed Yasin (békéscsabai kölcsönből vissza, majd ETO FC Győr), Hegedüs Lajos(?), Gál Szabolcs (?), Kiss Ákos (?), Major Marcell (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza, onnan Csákvár – kölcsönbe), Nagy Gergő (Budafok), Pantovics Nikola (szerb-magyar, ?), Papucsek Barna (Csákvár), Pekár László (Kazincbarcika), Szerető Krisztofer (Budafok),Szokol Zsolt(Sényő), Sztankó Dávid (Putnok)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik