NB II: Claudiu Bumba Fehérvárról Győrbe igazolhat

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2023.05.12. 09:57
null
Claudiu Bumba egyre közelebb a Győrhöz (Fotó: Nemzeti Sport)
Lapunk információja szerint egyre közelebb van Claudiu Bumba szerződtetéséhez az ETO FC, így Pap Eduárd után újabb romániai játékos folytathatja pályafutását Győrben a nyártól.

A Fehérváron partvonalon kívülre kerülő Claudiu Bumba a nyártól az NB II-ben szereplő ETO FC-ben folytathatja pályafutását. A román támadó középpályás 2019-ben mutatkozott be Kisvárdán, és három kitűnő idény után tavaly nyáron a Mol Fehérvár FC szerződtette, amelynél azonban hónapok óta csak az NB III-as gárdánál számítanak rá. A győri és a fehérvári klub sem kívánta kommentálni a Nemzeti Sport értesülését, ám úgy tudjuk, közel a megegyezés a játékos és a négyszeres magyar bajnokcsapat között.

Ha igaznak bizonyulnak a hírek, Bumbának a nyártól honfitársa is lehet Győrben, egybehangzó román sajtóinformációk szerint Pap Eduárddal, az FC Botosani kapusával már márciusban megegyezett az ETO. Ezt alátámaszthatja, hogy bár Pap a Botosani történetének legtöbbször pályára lépő kapusa, március 10. óta egyszer sem került be a román élvonalbeli csapat meccskeretébe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik