NB II: újabb hátvédjét veszítette el a Nyíregyháza

Vágólapra másolva!
2023.03.08. 07:18
null
Deutsch Bence az első diagnózis szerint részleges oldalszalag-szakadást szenvedett (Fotó: Trifonov Éva/Kelet-Magyarország)
Újabb védőjét veszítette el a vasárnapi, Pécsi MFC elleni NB II-es bajnokin a Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapata, Deutsch Bence az első diagnózis szerint részleges oldalszalag-szakadást szenvedett – számolt be róla a klub honlapja. 

A 30 éves Deutsch Bence még az első félidőben sérült meg, hordágyon kellett levinni a pályáról, és azonnal látszott, hogy komoly a probléma. Az elsődleges diagnózis szerint részleges oldalszalag-szakadás van a térdében, de a pontos diagnózis majd csak a szerdai MRI-vizsgálat után derül ki. Az biztos, hogy hetekig nem számíthat rá a szakmai stáb.

A PMFC elleni meccsen a helyére beálló középső védő, Jánvári Gábor jó teljesítményt nyújtott, de a következő, Kazincbarcika elleni meccset neki is biztosan ki kell hagynia, mivel megkapta az ötödik sárga lapját.

A jobbhátvéd Szokol Zsolt még az eggyel korábbi, Tiszakécske elleni hazai mérkőzésen sérült meg – a kontrollvizsgálatok nem erősítették meg a bokatörést, így a zúzódás után elkezdheti a munkát, s 3–4 hét múlva pályára léphet. A védők közül továbbra is bizonytalan a hetek óta hiányzó Gengeliczki Gergő és Papucsek Barna helyzete. A szintúgy hátvéd Baki Ákos még februárban, Soroksáron sérült meg, az ő állapota folyamatosan javul, csakúgy, mint a középpályás Pekár Lászlóé, így arra van esély, hogy ők ott legyenek vasárnap a keretben.

A Szparival kapcsolatos hír még, hogy mivel a csapat fiatal játékosa, Farkas Bendegúz is tagja az U19-es elitkörös Eb-re utazó magyar válogatottnak – amely március 20-án reggel indul útnak –, ezért az MLSZ versenybizottsága úgy döntött, a Nyíregyháza Spartacus–Gyirmót FC Győr bajnoki március 20-ról visszakerül eredeti időpontjára március 19., vasárnap, 14 órára.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik