NB II: középpályás után támadót szerződtetett a Soroksár

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2022.10.16. 07:55
Bár augusztus 31-én véget ért az átigazolási időszak, szabadon igazolható játékosok most is szerződtethetők – a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár SC élt is ezzel a lehetőséggel, hiszen Köböl Krisztián után Erdélyi Lászlóval is megállapodott a budapesti klub.





Erdélyi László újra a Soroksárt erősítheti (Fotó: soroksarsc.hu)
Erdélyi László újra a Soroksárt erősítheti (Fotó: soroksarsc.hu)


A soroksáriak klubhonlapja számolt be róla
, hogy a legutóbb az akkor még NB II-es (ma
már NB III-as) III. Kerületi TVE-ben játszó Köböl Krisztián szerződtetése után már be is mutatkozott új csapatában. A 21 esztendős középpályás a leigazolását követő napon csereként pályára lépett az Ajka elleni győztes mérkőzésen, majd – szintúgy csereként – játszott a Pécs elleni idegenbeli találkozón is.

A másik újonnan érkező játékos, Erdélyi Lászlót, aki 2019 januárja és 2021. júniusa között már szerepelt a Soroksár színeiben és 49 mérkőzésen 11 gólt szerzett. A 29 éves támadó az előző idényben az NB III-as BVSC-t erősítette, ahol 30 meccsen 11 gólt szerzett, míg a most futó bajnokságot a szintén harmadosztályú Balassagyarmatban kezdte meg, de a nógrádiak néhány héttel ezelőtt visszaléptek az NB III-tól, így a labdarúgó szabadon igazolhatóvá vált. Erdélyi bemutatkozására ma, a Kazincbarcika elleni bajnokin kerülhet sor.

A futballisták szerződtetésére vélhetően azért került sor, mert az elmúlt egy hét során három meghatározó futballista is megsérült Soroksáron, sőt, mindannyiuk súlyos sérülést szenvedett: Lovrencsics Balázs, Vági András és legutóbb a Pécs ellen Korozmán Kevin is részleges vagy teljes térdszalag-szakadást szenvedett.

A Soroksár 16 ponttal a 8. helyen áll a másodosztályban; az együttest a Kazincbarcika ellen nem Lipcsei Péter irányítja a kispadról, hiszen a tréner eltiltását tölti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik