NB II: új helyszínen szeretne játszani a Nyíregyháza

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.06.01. 13:26
null
A piros-kékek ezt a mérkőzést is Balmazújvárosban játszották le (Fotó: Kovács Péter)
Két játékosukkal, Szokol Zsolttal és Paku Rolanddal szerződést hosszabbítottak, és a következő idényben szeretnék a városukhoz közelebb megrendezni a hazai mérkőzéseiket – erről volt szó a labdarúgó NB II legutóbbi kiírását a 10. helyen záró Nyíregyháza Spartacus szerdai sajtótájékoztatóján.

Mint ismert, Nyíregyházán új stadion épül, emiatt a csapat az előző idényben Balmazújvárosban játszotta le a hazai mérkőzéseit – és a következő évadban már szeretne a megyehatáron belül pályára lépni.

„Az az otthonunk, ahol az előző évben futballoztunk – nem a vendéglátóink, hanem a távolság miatt – nem lehetett igazi hazai pálya számunkra. Sokat dolgozunk azon, hogy a Nyíregyháza Spartacust fizikailag közelebb hozzuk Nyíregyházához, és ezzel együtt a szurkolókhoz. Egyeztettünk sportlétesítményekkel, és várjuk az MLSZ döntését, hogy ezt jóváhagyja” – idézi a klubhonlap Kósa Árpád ügyvezetőt, helyszínt nem említve.

„Az előző év csalódás volt, a játékosok és a szakmai stáb nevében is mondhatom, szégyelltük magunkat, hogy nem a klubhoz méltó eredményt értünk el. Számomra fontos, hogy a Szpariért játszhatok, kilenc éve olyat éltem itt át, amit sehol máshol. Ezt szeretném megismételni” – idézte fel az NB II-es aranyérem 2014-es megnyerését az egyik hosszabbító játékos, Paku Roland a sajtótájékoztatón.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik