NB II: távozik a Siófok sportigazgatója, Győrben folytatja

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2022.05.31. 15:29
null
Mihalecz István Győrben folytatja (Fotó: Tumbász Hédi)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport hétfői értesülései: a Siófok a hivatalos honlapján bejelentette, távozik a sportigazgatója, ifj. Mihalecz István, aki a folytatásban az ETO FC-ben hasonló szerepkörben tevékenykedik.

 

Az ETO a hivatalos honlapján kedden jelentette be, hogy távozott a klub ügyvezető igazgatója, Soldos Péter, s úgy tudtuk, hamarosan további változások is lesznek a győri vezetőségben. A hír kedden beigazolódott, a BFC Siófok megerősítette, sportigazgatója, Mihalecz István hét év után elhagyja a klubot, s Győrben dolgozik tovább.

„Az elmúlt hetekben folytatott hosszas megbeszélések után elfogadtam az ETO FC Győr sportigazgatói felkérését. Köszönöm Nemes Ferenc tulajdonos Úrnak, hogy élő szerződésem ellenére elengedett. Két részletben, összesen hét és fél évet töltöttem el a klubnál, második sportigazgatói időszakom négy és fél évig tartott, időszakos edzői feladatokkal fűszerezve. 2020-ig volt folyamatos a fejlődés, ötödik helyen állt a csapat a tabellán, amikor a koronavírus miatt félbeszakadt a bajnokság, majd ott álltunk 2020 nyarán, két-három szerződtetett játékossal, innen koncepciót váltva több fiatal játékosnak teret adva állt fel a klub, és végzett az ötödik helyen ebben az idényben a bajnokságban. Nemes Ferenc és György Tamás nem kevés energiát, és anyagi forrásokat áldozott az utóbbi években a csapatra, s hogy ebben az osztályban szerepel a klub és ilyen előkelő helyen végzett a csapat, ebben az ő érdemük elsődleges” – búcsúzott a Siófoktól Mihalecz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik