NB II: magyar bajnok játékost igazolt a Szeged 2011

Vágólapra másolva!
2017.06.22. 16:14
A labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged 2011-ben folytathatja a pályafutását a tavaszt Cigándon töltő korábbi élvonalbeli középpályás, Mihai Onisor Nicorec. A klub a szezonnyitó sajtótájékoztatóján még egy új igazolást is bejelentett, a legutóbb a Kozármislenyben futballozó Andrej Causic személyében. 

A román-magyar kettős állampolgárságú Nicoreca Rapid Bucuresti neveltjeként debütált a román első osztályban. Később Győrbe szerződött, ahol 2013-ban magyar bajnok lett, majd kölcsönben a Zalaegerszegben szerepelt.Nicoreca Rapid Bucuresti neveltjeként debütált a román első osztályban. Később Győrbe szerződött, ahol 2013-ban magyar bajnok lett, majd kölcsönben a Zalaegerszegben szerepelt.

Ezután fél évig a román Farul Constantában játszott, innen került 2016 elején a Mezőkövesdhez, de ott fél évvel ezelőtt szerződést bontottak vele. A 30 esztendős támadó középpályás a tavaszi szezont az NB II-es Cigándnál töltötte.

A cigándiak azonban nem tudtak megragadni a másodosztályban, így Nicorec a távozás mellett döntött. (Sőt, rajta kívül többen is távozhatnak a borsodiaktól, az NSO értesülései szerint Molnár Róbert Kisvárdán, míg Katona György Szolnokon folytathatja a pályafutását.)

A Szeged 2011 másik érkezője a 27 éves, horvát-magyar kettős állampolgárságú belső védő, Andrej Causic, aki legutóbb a Kozármislenyben játszott.

A szegedma.hu öt távozóról ír. Andorka Péter Kaposvárra szerződött, Király Patrik Békéscsabára, és a zuhanyhíradó szerint követheti őt Mészáros Márk is a békési megyeszékhelyre, de az biztos, hogy a balhátvéd sem kezdte meg a felkészülést a csapattal. Mellettük Geiger Norbert sem volt ott az első foglalkozáson, míg Szemerédi Norberttel szerződést bontott a klub.

A sajtótájékoztatón mutatták be a vezetőedzői poszton Klausz Lászlót váltó Supka Attilát, akit a korábbi értesülésünknek megfelelően Híres Gábor segít majd.

A Szeged 2011-Grosics Akadémia az első felkészülési mérkőzését jövő szombaton, július elsején 17 órától játssza az NB I címvédője, a Budapest Honvéd otthonában. A felkészülési meccsek során többek között az angol harmadosztályú MK Dons együttesével is találkozik a csapat.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEGED 2011-GA-NÁL
Érkezők: Andrej Causic (Kozármisleny, szabadon igazolhatóként), Mihai Onisor Nicorec (Cigánd, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Andorka Péter (Kaposvár), Geiger Norbert, Király Patrik (Békéscsaba), Mészáros Márk (Békéscsaba?), Szemerédi Norbert
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: –

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik