NB II: két fiatal Kisvárdán; a gyirmóti támadó nem jön

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.31. 22:54
A Nemzeti Sport Online értesülése szerint az NB I-es Gyirmót csatára, Simon Attila a korábbi információkkal ellentétben mégsem igazol a másodosztályú Kisvárda labdarúgócsapatához, mivel nem született meg a megegyezés a felek között. A szabolcsiak ellenben két fiatal játékossal erősítették meg keretüket.

A klub honlapja számolt be róla, hogy az egyaránt 20 esztendős Hej Viktor és Toma György Ukrajnából, az ungvári FK Hoverla Uzshorod együtteséből érkezett a Kisvárdához. Mindkét labdarúgó középpályás és magyar felmenőkkel rendelkezik, tehát teljes mértékben megfelelnek a 2016–2017-es évi versenykiírásnak, így bármikor bevethetőek lesznek. Hej Viktor és Toma György Ukrajnából, az ungvári FK Hoverla Uzshorod együtteséből érkezett a Kisvárdához. Mindkét labdarúgó középpályás és magyar felmenőkkel rendelkezik, tehát teljes mértékben megfelelnek a 2016–2017-es évi versenykiírásnak, így bármikor bevethetőek lesznek.

Ugyanakkor két távozó is van a várdaiak keretéből, Hidi Norbert december végéig a Mándok csapatához, míg Lukács Richárd 2017. június 30-ig a Hajdúböszörményhez kerül kölcsönbe.

A Kisvárdához kapcsolódó további hír, hogy a nyáron Szolnokról átigazolt Lengyel Béla az egyik edzésen lábközépcsont-törést szenvedett, így hosszabb kihagyásra számíthat.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők: Délczeg Gergely (Bp. Honvéd), Izing Martin (Mezőkövesd, kölcsön után végleg), Hej Viktor (FK Hoverla Uzshorod – Ukrajna), Lékai Soma (Pénzügyőr), Lukács Richárd (Jászberény, majd kölcsönadás Hajdúböszörménybe), Molnár Máté (Putnok), Papucsek Barna (Szolnok, szabadon igazolhatóként), Gosztonyi András (Slask Wroclaw – Lengyelország, szabadon igazolhatóként), Toma György (FK Hoverla Uzshorod – Ukrajna)
Kölcsönbe érkezők:
Bagi István (Békéscsaba), Ribánszki László (szlovákiai, Mezőkövesd)
Kölcsönből visszatérők: Nagy Róbert
(Kazincbarcika)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Távozók: Fazakas Géza (Soproni VSE), Fülöp Gergő (Nyírbátor), Hidi Norbert (Mándok), Koronczi Bence, Tarczy Pál (Mosonmagyaróvár)
Kölcsönbe távozók: Hidi Norbert (Mándok), Lukács Richárd (Hajdúböszörmény), Müller Zsolt (Nyírbátor)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik