NB II: a szakmai igazgató ismét a kapusok réme lehet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.01. 20:01
Ismét futballcipőt húz és budaörsi szakmai igazgatói teendői mellett a Pest megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Dunavarsány együttesében futballozhat tavasszal Tüske Roland – számolt be róla a fociakobon.cafeblog.hu.  

Tüske Roland pályafutása során szerepelt a Vasasban, Tatabányán, Sopronban, a Haladásban, Pápán és Budaörsön is. A támadót a brazil Atlético Paranaense is szerződtette 2003-ban, ám hivatalos mérkőzésen nem ölthette fel magára a brazil klub mezét sérülése és a munkavállalási engedélye körüli problémák miatt.

Tüske tavaly nyáron a Budaörs együttesében fejezte be aktív labdarúgó-pályafutását. Az utolsó, Győri ETO II elleni NB III-as meccsen a 100. gólját is megszerezte a zöld-fehérek színeiben, ezt követően a Pest megyei klub szakmai igazgatója lett, és ebben a pozícióban dolgozik ma is. A 38 esztendős sportember ősszel „csak” az FTC öregfiúkcsapatában szerepelt, így tavasszal ismét felnőtt bajnokságban futballozhat.

Tüske Roland a Nemzeti Sport Online-nak hozzátette, hogy tavasszal várhatóan nem tud majd minden mérkőzésen pályára lépni új csapatában, de abban állapodott meg a Dunavarsány szakmai vezetőjével, Szabados Tamással, hogy amikor nem ütközik a Budaörs és a Dunavarsány meccse, akkor a dunavarsányiak rendelkezésére áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik