NB II: a hétvégén visszatérne a csúnya sérülést szenvedő védő

Vágólapra másolva!
2015.10.22. 12:59
null
Tányéros Gergő ijesztő sérülése <br />ellenére végigjátszotta a mérkőzést
A Szeged 2011 elleni találkozó 10. percében egy ütközést követően hosszasan kellett ápolni Tányéros Gergőt, a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC védőjét. A Nemzeti Sport Online információi szerint a hátvédnek felszakadt a szemhéja, de már jól van és várhatóan pályára léphet a hétvégi, Kisvárda elleni találkozón.

Tányéros Gergő a Szeged 2011 elleni találkozó 10. percében egy becsúszást követően sérült meg, amikor a szegedi támadó, Andorka Péter cipője az ő fején koppant, és ennek következtében felszakadt a szemhéja. A vérzés következtében majdnem tíz percig kellett ápolni a védőt, akit a szegedi csapatorvos, Thurzó Balázs látott el. Tányéros később egy mezcsere után, kötéssel a fején visszatérhetett a pályára, és végigjátszotta a találkozót.

A hátvéd a hét eleji edzéseket kihagyta, de a hét közepén már beszállt a tréningekbe és bízik benne, hogy – kötéssel a fején – a szombati, Kisvárda elleni találkozón már játszhat.

A Vác tíz fordulót követően a labdarúgó NB II 16. helyén áll 4 ponttal, és szombaton a Kisvárdát fogadja 14.30-as kezdettel a váci stadionban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik