NB II: újra profi osztályban futballozik a volt Vidi-játékos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.22. 17:30
Egyéves szerződést kötött Sipeki Istvánnal a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC – számolt be róla a klub Facebook-oldala.

A 36 esztendős Sipeki István pályafutása során megfordult a Videotonnál, a DVTK-nál, Pakson és Szolnokon, míg karrierje legelején Vácon is futballozott. Tavaly tavasszal úgy döntött, hogy súlyos gerincsérülése miatt befejezi profi pályafutását, de 2015 telén visszatért a pályára, és a Veresegyház NB III-as csapatában fél évet töltött el.súlyos gerincsérülése miatt befejezi profi pályafutását, de 2015 telén visszatért a pályára, és a Veresegyház NB III-as csapatában fél évet töltött el.

Sipeki egyébként edzői karrierjét is elkezdte a közelmúltban, a Vác utánpótlásában dolgozott, de információink szerint ezt most felfüggeszti, csak az aktív labdarúgásra koncentrál majd.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VÁCNÁL

Érkezők: Csirszki Martin (DVTK, szabadon igazolható), Dlusztus András (SZEOL), Samuel Denis Obot (nigériai, legutóbb Oxford City – Anglia), Sipeki István (szabadon igazolható, legutóbb Veresegyház), Tajti Norbert (Siófok)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Hajdú Norbert (szabadon igazolható), Pölöskei Péter (FTC)
Távozók: Greff Ádám (befejezte pályafutását)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:Pölöskei Péter (FTC)
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik