NB III: visszavonultakkal akar bennmaradni a Veresegyház

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.08. 21:54
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Veresegyház vezetősége felvette a kapcsolatot a futballt egyaránt tavaly befejező Sipeki Istvánnal és Jovánczai Zoltánnal, és szeretné elérni, hogy a két játékos tavasszal segítse a csapatot a bennmaradás kiharcolásában.

„A télen klubunk főtámogatója, a helyi önkormányzat úgy döntött, hogy nagyobb összeggel segíti a klub költségvetését, és ennek révén esélyünk lehet a bennmaradás kiharcolására – mondta a Nemzeti Sport Online-nak Balogh Csaba, a 14. helyezett Veresegyház vezetőedzője. – Szeretnénk megerősíteni a keretet, terveinkben van, hogy két, nemrégiben visszavonult futballistát meggyőzzünk arról, hogy térjen vissza a pályára és segítsen minket céljaink elérésében. Jovánczai Zoltánnal és Sipeki Istvánnal tárgyalunk, mindkét játékos a közeljövőben ad választ arra, hogy számíthatunk-e rájuk a pályán.”Balogh Csaba, a 14. helyezett Veresegyház vezetőedzője. – Szeretnénk megerősíteni a keretet, terveinkben van, hogy két, nemrégiben visszavonult futballistát meggyőzzünk arról, hogy térjen vissza a pályára és segítsen minket céljaink elérésében. Jovánczai Zoltánnal és Sipeki Istvánnal tárgyalunk, mindkét játékos a közeljövőben ad választ arra, hogy számíthatunk-e rájuk a pályán.”

Amint arról korábban beszámoltunk, az egykoron a Fradiban is futballozó Jovánczai Zoltán (Budaörs) a BKV Előre elleni őszi, rosszul sikerült mérkőzés után váratlanul úgy döntött, hogy abbahagyja a futballt, míg Sipeki István (Szolnok) tavasszal súlyos gerincsérülés miatt fejezte be profi pályafutását. Sipeki egyébként azóta elkezdte edzői karrierjét a Vác utánpótlásában vállalt munkájával.

A Veresegyház emellett az NB III Középcsoportjának listavezetőjével, a Vác FC-vel is szorosabb kapcsolatra törekszik.

„Mivel Vác földrajzilag közel esik hozzánk, és a piros-kék csapat szinte biztosan feljut a másodosztályba, szeretnénk, ha a jövőben szorosabban együttműködhetnénk velük, és kvázi fiókcsapatuk lehetnénk – tette hozzá Balogh Csaba. – A közelmúltban már tárgyaltam erről a váciak vezetőedzőjével, Csank Jánossal, és bízunk benne, hogy sikerül megállapodnunk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik