NB II: klubja ajánlatára vár a gyirmóti támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.06. 10:25
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint több klub is érdeklődik az NB II-es Gyirmót támadója, a lejáró szerződésű Magasföldi József iránt, de a 30 éves labdarúgó szívesen maradna jelenlegi klubjánál.

Romániából származó értesüléseink szerint Magasföldi József iránt érdeklődik egy helyi élvonalbeli klub, de itthonról is van ajánlata a lejáró szerződésű gyirmóti támadónak. Menedzsere, Keserű László a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elismerte, hogy vannak lehetőségei a korábban többek között a Videotonban, a Honvédban, a ZTE-ben és Pakson is megforduló futballistának, ám nem akar mindenképp váltani.

„Valóban mutatkozik érdeklődés Magasföldi József iránt Romániából, ahogy NB I-es és NB II-es csapattal is kapcsolatban állunk. Ugyanakkor várjuk a gyirmóti klub hosszabbítási ajánlatát is. A középpályás ugyanis remekül érezte magát az elmúlt két évben a klubnál, ezt bizonyítja, hogy összesen nyolcvanöt tétmeccsen harminc gólt szerzett, ezért nem akar mindenáron távozni” – nyilatkozta Keserű.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik