NB II: négy sérült a Vasasnál, Kenesei sem léphet pályára

Vágólapra másolva!
2015.04.10. 10:16
A labdarúgó NB II-ben listavezető Vasas szombaton Szigetszentmiklósra látogat azzal a céllal, hogy ismét begyűjtse a három pontot. A győzelem megszerzésében azonban Kenesei Krisztián minden bizonnyal nem lehet a csapat segítségére, mivel a rutinos támadó sérüléssel bajlódik és a műfüves pálya miatt nem akarják kockáztatni a játékát – számolt be róla az angyalföldi klub honlapja.

„A sérülések terén apróbb gondokkal küszködünk – mondta Szanyó Károly vezetőedző a klub honlapján. – Gál Mátyás még mindig nem hadra fogható, és bár sokat javult az állapota, a hétvégi mérkőzésen még biztosan nem tud pályára lépni. Takács Krisztofer huzamosabb ideje sérült, ám állapota szerencsére javuló tendenciát mutat. A maródiak számát növeli Nagy Dániel is, akivel szintén nem számolhatok az SZTK ellen. Azonban az egyik legfájóbb pont Kenesei Krisztián sérülése, akinek emelőizom-fájdalmai vannak. A támadó nagyon szeretne futballozni, azonban nem biztos, hogy kockáztatni kellene a műfüvön a játékát, hogy esetleg utána hosszabb időre kidőljön a sorból. A döntéssel megvárjuk a pénteket, de nagyobb a valószínűsége, hogy Kenesei nem léphet pályára szombaton."Szanyó Károly vezetőedző a klub honlapján. – Gál Mátyás még mindig nem hadra fogható, és bár sokat javult az állapota, a hétvégi mérkőzésen még biztosan nem tud pályára lépni. Takács Krisztofer huzamosabb ideje sérült, ám állapota szerencsére javuló tendenciát mutat. A maródiak számát növeli Nagy Dániel is, akivel szintén nem számolhatok az SZTK ellen. Azonban az egyik legfájóbb pont Kenesei Krisztián sérülése, akinek emelőizom-fájdalmai vannak. A támadó nagyon szeretne futballozni, azonban nem biztos, hogy kockáztatni kellene a műfüvön a játékát, hogy esetleg utána hosszabb időre kidőljön a sorból. A döntéssel megvárjuk a pénteket, de nagyobb a valószínűsége, hogy Kenesei nem léphet pályára szombaton."

A Szigetszentmiklós ősszel nagy meglepetést okozva 1–0-ra győzött a Fáy utcában.

„Kijelenthetem, hogy a győzelem reményében utazunk Szigetszentmiklósra, de tisztában vagyunk vele, hogy rettentően kemény és agresszív ellenféllel fogunk találkozni, amely nem fogja olcsón adni a bőrét" – mondta Szanyó a szombati vendéglátóról.

A Vasas vezetősége szurkolóbarát döntést hozott, hiszen a drukkerek a szigetszentmiklósi pálya vendégszektorába szóló jegyeket ma délután elővételben a Fáy utcai stadionban, a műfüves edzőpályánál is megvásárolhatják. A belépők ára egységesen 1000 Ft.

Az SZTK-Erima–Vasas mérkőzés szombaton 16.30-kor kezdődik Szigetszentmiklóson, a műfüves pályán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik