NB II: az Újpest védőjét is kölcsönvette a Siófok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.23. 23:08
A vasasos Nagy Tamás után az Újpest védőjét, Nagy Jánost is kölcsönvette a tavaszi szezonra a Siófok NB II-es labdarúgócsapata.

Belehúzott a Siófok az átigazolási időszak magyarországi záró napján. Korábban megírtuk, hogy a Vasas támadó középpályása, Nagy Tamás a Balaton partján tölti a tavaszi szezont, hétfő este pedig kiderült, hogy igaz volt a Nemzeti Sport Online információja, a siófoki klub honlapja ugyanis bejelentette, hogy Nagy Jánost is kölcsönvették.a Nemzeti Sport Online információja, a siófoki klub honlapja ugyanis bejelentette, hogy Nagy Jánost is kölcsönvették.

Az Újpest 22 éves jobbhátvédje ebben az idényben csak két bajnokin kapott szerepet a liláknál, még a nyári fordulókban.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SIÓFOKNÁL
Érkezők: Andorka Péter (Gyirmót FC Győr), Erdei Gábor (Soroksár), Horváth Attila (Zalaegerszeg), Illés Gyula (Gyirmót), Mogyorósi József (Ajka), Molnár Marcell (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza)
Kölcsönbe érkezők: Csató Martin (Győri ETO II), Hanzl Máté (Haladás), Nagy János (Újpest), Nagy Tamás (Vasas), Polényi Gábor (Vasas)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Eisenberger Tamás (Lombard Pápa), Fehér Zsolt (Békéscsaba), Kirchner Krisztián (Kozármisleny), Papp Szilárd (Felsőtárkány), Szilvási Zoltán (?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Daru Bence (Bp. Honvéd)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik