ZTE: három próbázótól elköszöntek, Skriba sem kell

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.16. 12:50
A szlovén Maribor elleni felkészülési mérkőzés után a ZTE-nél döntöttek több, próbajátékon szereplő labdarúgó sorsáról, és elköszöntek többek között az NB I-es múlttal rendelkező Skriba Mátétól is – számolt be róla a zaol.hu.

Skriba Mátén kívül a szintén Veszprémből érkezett Császár Attila és Németh Erik sem folytatja a munkát a zalaiakkal, a Puskás Akadémiától érkezett Tóth Lászlót és Fényes Szabolcsot viszont tovább tesztelik. Péntektől a Lenti TE futballistája, Horváth Péter is a zalaiaknál edz, teljesítményére az egerszegi klub szakmai stábja kíváncsi.Skriba Mátén kívül a szintén Veszprémből érkezett Császár Attila és Németh Erik sem folytatja a munkát a zalaiakkal, a Puskás Akadémiától érkezett Tóth Lászlót és Fényes Szabolcsot viszont tovább tesztelik. Péntektől a Lenti TE futballistája, Horváth Péter is a zalaiaknál edz, teljesítményére az egerszegi klub szakmai stábja kíváncsi.

„Szombaton hivatalosan nincs lekötött edzőmeccsünk, viszont egymás közötti játék lesz, s tovább figyeljük a kiszemelteket – mondta Lendvai Miklós vezetőedző a regionális oldalnak. – Sok függ attól is, hogy sikerül-e átigazolnunk még egy olyan labdarúgót, aki jó eséllyel a kezdőcsapatban is helyet kaphat.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE FC-NÉL
Érkezők: Szakály Attila (Haladás)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Fényes Szabolcs, Tóth László (mindkettő PAFC – próbajáték), Horváth Péter (Lenti – próbajáték)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Távozhatnak: Czirjék Zoltán, Kocsis Adrián
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik