NB II: korábbi élvonalbeli középpályást igazolt a Soroksár

Vágólapra másolva!
2015.01.12. 10:06
A labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár szerződést kötött a legutóbb Nyíregyházán futballozó középpályással, Huszák Tamással, miközben elengedte ifj. Nyilas Eleket Mezőkövesdre – számolt be róla a klub honlapja.

Huszák Tamás már 18 évesen bemutatkozott az NB I-ben a Diósgyőr színeiben, később a Debrecen, a Siófok és a Nyíregyháza együtteseiben is játszott a legmagasabb osztályban. Eddigi pályafutása során 62 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, ezeken öt gólt szerzett. Emellett egyszeres magyar bajnoknak és kupagyőztesnek vallhatja magát.Huszák Tamás már 18 évesen bemutatkozott az NB I-ben a Diósgyőr színeiben, később a Debrecen, a Siófok és a Nyíregyháza együtteseiben is játszott a legmagasabb osztályban. Eddigi pályafutása során 62 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, ezeken öt gólt szerzett. Emellett egyszeres magyar bajnoknak és kupagyőztesnek vallhatja magát.

A 26 esztendős labdarúgó legutóbb Nyíregyházán futballozott. A 2013–2014-es szezonban alapembere volt a másodosztály bajnokaként feljutó csapatnak, ekkor 25 mérkőzésen 2 gólt szerzett. A most futó szezonban 8 alkalommal az NB I-ben is pályára lépett.

Huszák az első téli szerzeménye Varga Attila együttesének, a labdarúgó ma a Soroksárral kezdi meg a felkészülést.

A Nemzeti Sport Online már előre jelezte, most pedig biztossá vált, hogy ifj. Nyilas Elek Mezőkövesden folytatja pályafutását.

A fiatal labdarúgó a XXIII. kerületiek alapembere volt az utóbbi években, a támadó középpályásként és támadóként is bevethető játékos az őszi szezonban 15 bajnoki találkozón 4 gólt szerzett. A feljutásra esélyes borsodiak hívására azonban nem tudott nemet mondani, ezért a soroksári klub vezetősége nem gördített akadályt távozása elé.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOROKSÁRNÁL
Érkezők: Huszák Tamás (Nyíregyháza)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: ifj. Nyilas Elek (Mezőkövesd), Urbán Pál (Cegléd?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Erdei Gábor (FTC), Kocsis Dávid (FTC), Pintér Dominik (FTC)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik