NB II: a szegedi tréner fia is Mezőkövesdre igazolhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.05. 12:16
A Nemzeti Sport Online információi szerint három játékossal bővülhet a labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd kerete: a klubhoz tart a szombathelyi Dvorschák Gábor, illetve érkezhet az ősszel Soroksáron futballozó ifjabb Nyilas Elek és a legutóbb Ausztriában védő kapus, Dombó Dávid is.

Dvorschák Gábor ősszel az NB I-es Haladás keretéhez tartozott, a 25 esztendős középhátvéd szinte biztosan Mezőkövesden folytatja. A szintén szombathelyi, középpályásként bevethető, 22 éves Szakály Attila neve is felmerült a borsodi klubnál, azonban a rangado.hu információi szerint ő a Kövesd helyett a ZTE-t választotta.Dvorschák Gábor ősszel az NB I-es Haladás keretéhez tartozott, a 25 esztendős középhátvéd szinte biztosan Mezőkövesden folytatja. A szintén szombathelyi, középpályásként bevethető, 22 éves Szakály Attila neve is felmerült a borsodi klubnál, azonban a rangado.hu információi szerint ő a Kövesd helyett a ZTE-t választotta.

A szintén szombathelyi nevelésű Dombó Dávid átigazolásához is nagyon közel áll a borsodi klub. A 21 esztendős kapus már szerepelt korábban a másodosztályban a Dunakanyar-Vác színeiben, legutóbb Ausztriában, az SV Lafnitz együttesénél futballozott.

A szegedi edző, Nyilas Elek fia, ifjabb Nyilas Elek Soroksárról érkezhet Mezőkövesdre. A támadó középpályásként és támadóként is bevethető játékos az őszi szezonban 15 bajnoki találkozón 4 gólt szerzett a XXIII. kerületiek színeiben.

Eközben az is eldőlt, hogy Menougong George után Szántai Levente is biztosan távozik a klubtól: a kapus december 31-i hatállyal közös megegyezéssel bontott szerződést a klubbal.

A Mezőkövesd egyébként a mai napon kezdte el a felkészülést a tavaszi szezonra. A csapat felkészülési programjában kilenc edzőmérkőzés szerepel, a borsodiak megmérkőznek többek között a DVSC-vel, a DVTK-val és a Budapest Honvéddal is.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESDNÉL
Érkezők: Lukács Raymond (FC Bihor)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Dvorschák Gábor (Haladás), Dombó Dávid (SV Lafnitz – Ausztria), ifj. Nyilas Elek (Soroksár), Kenesei Krisztián (Lombard Pápa)
Távozók: George Menougong (kameruni-magyar, ?), Szántai Levente (?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik