NB II: Zsdrál visszatér Pécsre, fiatal támadót igazolt a Misleny

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.03. 09:11
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kozármisleny a 20 esztendős Tóth Dániellel erősítette meg keretét, a csatár érkezése miatt azonban a szakvezetés tavasszal már nem számít a szintén támadó Pap Roland játékára és Zsdrál Miroszlav sem a mislenyieknél folytatja a továbbiakban – számolt be róla a klub honlapja.

Tóth Dániel fiatal kora ellenére komoly NB II-es tapasztalattal rendelkezik, 72 másodosztályú mérkőzésen lépett pályára és 16 gólt szerzett. Az őszi szezonban a Balmazújvárosban futballozott, a góllövőlistát vezető Urbin Péter éktársaként 15 meccsen 3 gólt szerzett. Tóth az NB I-es Paksi FC futballistájaként kölcsönbe érkezik a Kozármislenyhez.

Tóth Dániel érkezése miatt a szintén támadó Pap Roland játékára már nem tartanak igényt. A labdarúgó az ősz során alig játszott, komoly sérülését követően csak 266 percet töltött a pályán.

Zsdrál Miroszlav sem marad a mislenyi csapatnál. A középpályás a 2012/2013-as szezonban 26 bajnokin 6 gólt szerzett, azonban ősszel sérülések miatt csupán hatszor lépett pályára. Zsdrál a PMFC játékosa, kölcsönben szerepelt Kozármislenyben, így most visszatér Pécsre. Korábbi edzője, Márton Gábor régóta ismeri a játékost, ezért úgy döntött, hogy ad egy lehetőséget neki a PMFC-nél, így Zsdrál elutazhat a törökországi edzőtáborba.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KOZÁRMISLENYNÉL
Érkezők: Fitos László (Gyirmót FC Győr), Gaál Miklós (Pécsi MFC), Oláh Lóránt (Kaposvári Rákóczi), Tóth Dániel (Paksi FC – kölcsönbe)
Távozik/távozhat: Banai Balázs (?), Pap Roland (?), Turi Tamás (?), Vég Bence (Soroksár), Zsdrál Miroszlav (Pécsi MFC – kölcsönből vissza)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik