NB II: újabb védő sérült meg a Vasasnál, játéka kérdéses

Vágólapra másolva!
2013.09.12. 19:38
Újabb védő dőlt ki a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas háza táján, ezúttal Engel Alex sérült meg a hétközi Kisvárda elleni Ligakupa-mérkőzésen.

Alig kezdődött el a Kisvárda elleni találkozó, Engel Alex máris ápolásra szorult az oldalvonal mellett, s hiába érkezett gyorsan a segítség, nem tudott visszatérni a pályára.

„Éppen támadásban voltunk, mikor ütköztem a vendégek jobb oldali középpályásával. Akkor éreztem, hogy valami nem stimmel, fáj a combom belső oldala. Nem volt idő azonban megállni, sprinteltem vissza, majd azzal a lendülettel felugrottam fejelni. A talajra érkezést követően fordultam volna balra, de kicsit leragadt a lábfejem, s nyomban szúró fájdalmat éreztem a lovaglóizmomnál. Az ápolást követően nem volt szabad kockáztatni a folytatást, nehogy komolyabban megsérüljek” – beszélt a sérüléséről Engel Alex a klub hivatalos oldalának.

A futballista állapota jobb, mint arra szerdán este számítani lehetett, ám szombati játéka így is erősen kérdésessé vált.

„Szeretnék pályára lépni a ZTE ellen, de ha nem lesz tökéletes a lábam, nem kockáztathatjuk meg, hogy rásérüljek” – tette hozzá a 21 éves bal oldali védő..

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik