NB II: kell a rutin a hátvédsorba, két új védő Tatabányán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.22. 09:27
Az NB II-ben szereplő Duna FC Tatabánya labdarúgócsapata hivatalosan is bejelentette, hogy egyéves szerződést kötött Szamosszegi Gáborral és Páles Tamással.

A Nemzeti Sport Online már korábban beszámolt arról, hogy Páles és Szamosszegi egyezségre jutott a vezetőkkel. A két rutinos védő szolgálataira rá is szorul a Tatabánya, amely hat hátvédet veszített el az átigazolási időszakban.Páles és Szamosszegi egyezségre jutott a vezetőkkel. A két rutinos védő szolgálataira rá is szorul a Tatabánya, amely hat hátvédet veszített el az átigazolási időszakban.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A TATABÁNYÁNÁL
Érkezők: Bozsik József, Farkasdi Bertalan (mindkettő Sárisáp), Wágner Dávid, Szepesi Bence és Polyák Ferenc (mindhárom TASK U19), Páles Tamás (Berkenye), Szamosszegi Gábor (Szigetszentmiklósi TK)
Távozik/távozhat: Böjte Attila (visszavonult), Mladen Csovics (szerb, ?), Djordje Djurics (?), Frank Richárd (MTK Budapest – kölcsönből vissza), Gyulay Gergely (?), Hegedűs Norbert (?), Huszák Tamás (Debreceni VSC – kölcsönből vissza, onnan Nyíregyháza), Izing Martin (Videoton FC – kölcsönből vissza), Oláh Gergő (Debreceni VSC, kölcsönből vissza), Skriba Máté (Haladás – kölcsönből vissza, onnan FC Ajka, kölcsönbe), Szappanos Péter (?), Szekér Dávid (?),Törtei Tamás (Nyíregyháza Spartacus)
Kiszemeltek: Balla Ádám (Soproni VSE), Dombai Viktor (Újpest FC B)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik