NB II: mindenkinek lejárt a szerződése Tatabányán

Vágólapra másolva!
2013.06.24. 10:27
P. Nagy László vezetőedző szeretné megerősíteni a Tatabányát a labdarúgó NB II következő szezonjára, de mint a Komárom-Esztergom megyei regionális portálnak elmondta: egyelőre a csapat együtt tartása van napirenden.

„Mindenkinek lejárt a szerződése, úgyhogy folyamatosan tárgyalunk, jó lenne együtt tartani a csapat gerincét – idézi a kemma.hu P. Nagy László válaszát a játékosok és a szakmai stáb jövőjét firtató kérdésre. – Persze nem utolsósorban az utánpótlásban lévő tehetséges fiatalokat is szeretném még beépíteni az alakulatba. Az NB II is erősödött, és nekünk is ehhez kell idomulnunk. Első körben egy belső védőre és egy csatárra is szükség lenne." kemma.hu P. Nagy László válaszát a játékosok és a szakmai stáb jövőjét firtató kérdésre. – Persze nem utolsósorban az utánpótlásban lévő tehetséges fiatalokat is szeretném még beépíteni az alakulatba. Az NB II is erősödött, és nekünk is ehhez kell idomulnunk. Első körben egy belső védőre és egy csatárra is szükség lenne."

P. Nagy László áprilisban vette át a vezetőedzői posztot Csertői Auréltól, és végül a Budaörs elleni osztályozón kettős győzelemmel tartotta benn az együttest az egycsoportossá alakított NB II-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik