NB II: Bárányos szerint van értelme a Szparinál játszani

Vágólapra másolva!
2013.01.17. 15:53
Bárányos Zsolt, a labdarúgó NB II Keleti csoportjának hetedik helyén telelő Nyíregyháza Spartacus középpályása a nyiregyhazaspartacus.hu-nak elmondta, nem levezetni érkezett a nyírségiekhez, hanem kiharcolni a feljutást.

„Már nyáron is beszéltünk arról, hogy esetleg visszatérek, de akkor a szerződésem miatt erre nem volt mód. Most beszéltünk Brekk Jánossal, és szívesen jöttem, hiszen amikor itt játszottam, jól éreztem magam” – mondta Bárányos, aki szerint a kemény talaj megviselte a játékosokat az első edzéseken.

A 37 esztendős középpályás hozzátette, motiválja, hogy az első osztályba kerülésért küzdhet a Nyíregyházával.

„Engem nagyon motivál, ezért is döntöttem úgy, hogy jövök. Nem szeretnék még levezetni, ott akarok játszani, ahol nagy célok vannak. Márpedig Nyíregyházán most a bajnokság megnyerése a feladat. Ha azt mondják, segítsek abban, hogy jövőre is NB II-es legyen az együttes, nem érdekelt volna a dolog, és nem mondtam volna igent. Mivel azonban a feljutásról van szó, van értelme focizni” – szögezte le Bárányos.

„Ez nagyon jó kis csapat lesz. A fiatalok és az idősebbek jól kiegészítik egymást, és az egymás közti rövid passzos játék is jól működött a héten. Alkalmas lehet a keret a kitűzött cél elérésére” – zárta szavait a rutinos középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik