NB II: most akkor az angol tulaj mégsem távozik?

Vágólapra másolva!
2012.12.20. 20:25
John Peter Marshall sajtóképviselőjén keresztül elmondta, hogy nem kívánja elhagyni az NB II-es Vác csapatát. Korábban a klub honlapja arról írt, hogy az angol üzletember nem hajlandó tovább finanszírozni a másodosztályú csapatot.

„Végigmegyek a kijelölt úton és befejezem a rendrakást a csapat körül és nem félek akár büntetőjogi eszközökhöz nyúlni azon személyek ellen, akik ezt veszélyeztethetik" – szögezte le az angol üzletember a rangado.hu megkeresésére. rangado.hu megkeresésére.

„A klub átvételekor feltárt visszásságok rendezése most az elsődleges. Az ügyek nagy része már jogi útra terelődött, több feljelentés is született. Jelenleg is minden erőmmel azon vagyok, hogy zökkenőmentes legyen a klub működése, és nyugodt környezetet biztosítsak a játékosok számára."

Facskó József, a váci labdarúgó Kft ügyvezetője azonban továbbra is kételkedik Marshall szerepvállalásában.

„Sajnos mindig vannak gátló tényezők, és ellentétes információk látnak napvilágot. Ezért, és bizonyos személyek hozzá nem értése miatt nem zárult le eddig a történet" – mondta Facskó.

„Ő folyamatos médiahadjárattal próbálja a saját pozícióját megerősíteni, de ez a mi részünkről kételyeket ébreszt, emiatt kellene biztosítékot találni a szerepvállalására. Mindent megteszünk, hogy a jelenlegi helyzet ne befolyásolja a csapat téli felkészülését az újesztendőben" – tette hozzá a sportvezető.

Korábban megírtuk, hogy a váci játékosok üzenetet kaptak, amely szerint az angol tulajdonos nem finanszírozza tovább a másodosztályú csapatot. Hogy ezek után, hogyan zárul le az ügy, nagy talány.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik