NB II: a Ceglédé a három pont, az Újpest félmilliót fizethet

Vágólapra másolva!
2012.11.20. 19:22
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága 3–0-s gólkülönbséggel a vendégeknek ítélte a labdarúgó NB II Keleti csoportjában elmaradt Újpest FC B–Ceglédi VSE mérkőzés három pontját. Mint ismert, a találkozóra az újpestiek tulajdonosi döntés miatt nem álltak ki, a fővárosi klubnak emiatt félmillió forintot is be kell fizetnie büntetésként.

A fegyelmi bizottság keddi, NB II-t érintő határozatai:

Deme Imre (Soproni VSE) 3, Devecseri Szilárd (Haladás II) 1, Vég Bence (Kozármisleny) 1, Leitold Tamás (Veszprém) 1, Vattai Balázs (Ferencváros) mint visszaeső 2, Lisztes Krisztián (Szeged 2011) 2 felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Preisinger Sándor vezetőedző (ZTE FC) az öltözőtől és a kispadtól két NB II-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB jogosulatlan játék miatti óvási eljárás alapján a Rákosmenti TK–RAFC II. osztályú U17 korosztályú mérkőzés három pontját, 3–0-s gólkülönbséggel a Rákosmenti TK javára igazolja, és a RAFC csapatától egy pont levonását is elrendeli.

A FEB jogosulatlan játék miatti óvási eljárás alapján a Orosházi MTK-ULE–Gyulai Termál II. osztályú U19 korosztályú mérkőzés három pontját, 3–0-s gólkülönbséggel a Orosházi MTK-ULE javára igazolja, és a Gyulai Termál csapatától egy pont levonását is elrendeli.

A FEB tárgyalás megtartása után Mile Krisztián (Szolnok) korábbi, három mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

A FEB az elmaradt Újpest FC B–Ceglédi VSE mérkőzés három bajnoki pontját 3–0-s gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen Cegléd javára igazolja, tovább az Újpestet– mint visszaesőt – 500 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik