NB II: korábbi élvonalbeli játékosokkal erősített az SZTK

Vágólapra másolva!
2012.08.08. 16:47
Kialakult a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Szigetszentmiklós végleges kerete. Korábban már beszámoltunk Kiss Károly és Kornis Attila (mindkettő REAC) érkezéséről, de korábbi élvonalbeli játékosokkal is erősödött Horváth Ferenc vezetőedző legénysége.

Mint arról a Nemzeti Sport Online korábban már beszámolt, a Ferencváros labdarúgója, Zsivóczky Norbert kölcsönbe kerül az NB II-es Szigetszentmiklós labdarúgócsapatához.Mint arról a Nemzeti Sport Online korábban már beszámolt, a Ferencváros labdarúgója, Zsivóczky Norbert kölcsönbe kerül az NB II-es Szigetszentmiklós labdarúgócsapatához.

A BKV Előre elleni vasárnapi Magyar Kupa-mérkőzés előtt sikerült megegyezni a legutóbb az élvonalbeli PMFC-ben futballozó grúz-orosz kettős állampolgárságú Iraklij Kvekveskirivel. Az SZTK-ban folytatja pályafutását Bali Péter is, aki korábban a Vasas, a Lombard FC és a Siófok színeiben már szerepelt az NB I-ben, s a tavasszal a szintén másodosztályú Veszprém labdarúgója volt – adta hírül a klub hivatalos oldala.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik