Lisztes Krisztiánnal ma tárgyalnak, Takács Ákos a Honvédé lehet

Vágólapra másolva!
2007.12.07. 09:53
Lisztes Krisztiánnal ma tárgyalnak az FTC vezetői, Takács Ákos ellenben valószínűleg nem lesz a zöld-fehérek játékosa: információink szerint a Dániából hazatért középpályás és a Honvéd közel áll a megegyezéshez.
Takács Ákos (jobbra) Kispesten köthet ki
Takács Ákos (jobbra) Kispesten köthet ki
Takács Ákos (jobbra) Kispesten köthet ki
Takács Ákos (jobbra) Kispesten köthet ki

A mai napon Lisztes Krisztián ügyében végleges döntés születhet, hiszen az egykori ferencvárosi kedvenccel ma tárgyal Berki Krisztián az FTC Zrt. igazgatótanácsának elnöke - adta hírül a 100% Fradira hivatkozva a Ferencváros internetes honlapja.

Lisztes legutóbb a Borussia Mönchengladbach együttesében szerepelt, de sérülései miatt már hosszabb ideje csapat nélkül van. Bár próbálkozott a Hajduk Splitnél is, az utóbbi időben a Fradival készült.

Takács Ákos viszont valószínűleg nem lesz a zöld-fehérek játékosa. A középpályás felbontotta a dán Vejlével a szerződését, és szívesen hazatérne. A Ferencvárosnál le is igazolnák, de a 100% Fradi szerint nem lesz a klub játékosa, mivel a Honvédhoz igazol.

Információink szerint a játékos még nem egyezett meg a kispestiekkel, de az álláspontok nagyon közel állnak egymáshoz, és a korábban a válogatottban is megfordult Takács a Bozsik-stadionban kezdheti a tavaszt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik