NB I: eladta grúz középpályását a Ferencváros – videó

H. Á.H. Á.
Vágólapra másolva!
2024.02.06. 18:18
Haraisvili Törökországban folytatja (Fotó: Török Attila)
A török másodosztályban szereplő Kocaelispor hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy megvásárolta a Ferencvárostól a hatszoros grúz válogatott középpályást, Giorgi Haraisvilit.

 

A török másodosztályban szereplő Kocaelispor hivatalos Facebook-oldalán megjelenő poszt szerint a török csapat másfél + egy évre szóló szerződést kötött a grúz középpályással, aki 2021-ben érkezett a zöld-fehérekhez az IFK Göteborgtól – a Transfermarkt szerint 900 ezer euróért, és most sem ingyen távozott, ám a törökök a vételárat nem hozták nyilvánosságra.

A hazája válogatottjában hatszor – legutóbb 2019 novemberében – szereplő középpályás nem váltotta meg a világot az Üllői úton, a zöld-fehéreknél mindössze hét mérkőzésen szerepelt. Két Magyar Kupa-meccs mellett ötször lépett pályára NB I-es mérkőzésen, egy gólt szerzett: 2021 áprilisában ő állította be a Budafok otthonában 4–0-ra megnyert mérkőzésen a végeredményt. A korábban sérülésektől hátráltatott grúz játékos az elmúlt évet hazájában, a Dinamo Tbiliszinél töltötte kölcsönben.

HARAISVILI EGYETLEN NB I-ES GÓLJA

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik