NB I: 19 éves középpályás írt alá Kecskeméten

Sári RolandSári Roland
Vágólapra másolva!
2024.02.09. 12:48
Helmich Pál aláírt Kecskeméten (Fotó: kecskemetite.hu)
A Kecskemét labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződteti a 19 éves Helmich Pált.

A fiatal középpályás a felkészülési időszakot már Kecskeméten töltötte és több edzőmeccsen is pályára lépett, azonban csak most írt alá hivatalosan is a klubnál. 

Helmich ugyan Budapesten született, de Németországban nőtt fel, ahol megismerkedett a futballal és több gárda utánpótláscsapatában is megfordult. Mindezek ellenére tavaly visszaköltözött Magyarországra és az ESMTK-nál folytatta a pályafutását, ahol 13 meccsen kétszer is betalált. 

„Nekem is vannak álmaim, hogy hova is szeretnék egyszer eljutni a labdarúgásban, az első lépéseket ehhez Kecskeméten szeretném megtenni. Azt kaptam, amit érkezésem előtt is hallottam a csapatról, hogy nagyon összetartó a társaság, erős az egység, ezt az első naptól érzem, mindennap örömmel lépek be az öltözőbe. Jól érzem magam, ilyen profi közegben még korábban nem játszottam, ehhez viszont kitűnő hangulat párosul, minden adott tehát a fejlődéshez” – idézte a klub honlapja a 2004-es születésű játékost. 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KECSKEMÉTI TE-NÉL
Érkezők: Derekas Zoltán (szabadon igazolhatóként, legutóbb Haladás), Helmich Pál (ESMTK), Lukács Dániel (Diósgyőri VTK)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Polyák Kristóf (Tiszakécskei LC)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Kiss Bence (Zalaegerszegi TE FC), Szalai Gábor (Lausanne-Sport – Svájc), Szuhodovszki Soma (Debreceni VSC), Tóth Barna (Paksi FC)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatér klubjához: 
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik