Mezőkövesd: megérkezett a rutinos szerb edző – NS-infó

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2024.02.13. 14:14
Milan Milanovics 2022-ben a Ferencváros elleni BL-selejtezőn irányíthatta a kazah Tobolt, most a Mezőkövesd vezetőedzőjeként térhet vissza Magyarországra (Fotó: fradi.hu)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a 61 éves szerb edző, Milan Milanovics veheti át a kedden leváltott Kuttor Attilától a Mezőkövesd labdarúgócsapatának irányítását.

 

Az NB I-ben idén még nyeretlen, 11. helyen álló Mezőkövesd kedden jelentette be, hogy a klub közös megegyezéssel megszüntette Kuttor Attila szerződését. A Nemzeti Sport több forrásból is úgy értesült, hogy a 61 éves szerb Milan Milanovics veheti át a csapat irányítását.

Milanovics 2012 óta már 15 csapatnak volt a vezetőedzője, de az elmúlt három évben is hat különböző klubnál dolgozott, Szerbia mellett több kelet-európai országban is megfordult. Dolgozott például a moldovai Sheriffnél, az örmény Alaskertnél, a kazah Tobolnál (ő ült a kispadon a Ferencváros elleni, 2022-ben 5–1-es összesítésben elveszített BL-selejtezős párharc során), legutóbb tavaly év végén pedig öt meccsen a szerb FK Radnikot irányíthatta.

Úgy tudjuk, a játékosokkal Mezőkövesden már közölte is a vezetőség, hogy a szerb szakember veheti át a csapat irányítását. Hivatalosan ma vagy holnap jelenthetik be az érkezését. Kerestük a klubot, de egyelőre nem adtak tájékoztatást arról, ki lesz az új vezetőedző. 

FRISSÍTÉS, 18.15

A Nemzeti Sport információi szerint a kora esti órákban Milanovics megérkezett Mezőkövesdre, és szerdán már ő vezeti csapat délelőtti edzését. Az új vezetőedzőt szintén szerdán már be is mutatja a klub.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik