Újpest: „Elvitte a hév” – Kiss Tamás nem örült, hogy nem kapta vissza csapattársától a gólpasszt

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2023.10.08. 09:48
A labdarúgó NB I 9. fordulójában az Újpest hazai pályán 2–0-ra legyőzte a bajnokságban kiválóan rajtoló Diósgyőrt. A találkozó után a gólpasszt adó Kiss Tamás válaszolt az újságírók kérdéseire.

Kiss Tamás szerint két erős csapat ki-ki meccsét láthatta a közönség.

„A Diósgyőr is nagyon jó erőt képvisel, ahogy látjuk is, a bajnokságban. Mi is elég jó csapatot alkotunk, itt a hangsúly a csapaton van, csapatként tudunk előre haladni. Az első félidőben nagyon sok helyzetet dolgozott ki a Diósgyőr is, mi is, egyik oldalon sem született gól. Az volt a legfontosabb, hogy mi találtunk be először, hiszen ez nagy lökést tudott adni a csapatnak, és persze biztonságot is. Hamar jött a második gól is, ami kicsit lejjebb nyomta a Diósgyőrt.”

Ezután felvetettük neki: vele a kezdőben eddig veretlen az Újpest. Beszél a gólpasszáról, mely után mérges volt, hogy Peter Ambrose hasonló helyzetben nem szolgálta ki őt. Kicsit szomorú, hogy a gól nem jött össze neki, pedig közel volt ahhoz, hogy a forduló legszebbjét is meglője a gyengébbik lábával. Végül felvetjük neki, hogy ez volt a szezon első mérkőzése, amelyen nem kapott gólt az Újpest.

LABDARÚGÓ NB I
9. FORDULÓ
ÚJPEST FC–DIÓSGYŐRI VTK 2–0 (0–0)
Budapest,Szusza Ferenc Stadion,7188néző.Vezette:Karakó
Gólszerző:Onovo (51.), Ambrose (66.)

A találkozó onlive, szöveges tudósítása itt olvasható!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik