FTC: továbbra is a Groupama nevét viseli az Üllői úti stadion

Vágólapra másolva!
2023.10.24. 16:18
null
Kubatov Gábor (az FTC elnöke, balra), Alexandre Jeanjean (a Groupama Biztosító vezérigazgatója, középen), illetve Igaz András (a Sportfive Hungary vezérigazgatója) írta alá a kontraktust (Fotó: Getty Images)
A továbbiakban is a Groupama nevét viseli a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros stadionja – derült ki a klub, a biztosítócég és a stadiont üzemeltető Sportfive Hungary közös közleményéből.

 

„Nem lehetünk elég hálásak a Groupama Biztosítónak, amiért 2011 óta támogatja a Ferencvárosi Torna Clubot. Az első komoly szponzorunk, amelyik azóta is kitart mellettünk. Köszönjük, hogy újból bizalmat szavaztak nekünk, őszintén és nagyon reméljük, hogy az együttműködésünk továbbra is gyümölcsöző lesz. Férfi labdarúgócsapatunk a Groupama Arénában éri el most már évről évre a sikereit, szerzi meg a bajnoki címeket, valamint jut be valamelyik nemzetközi kupa csoportkörébe. Kívánjuk, ahogy a két fél kapcsolata, úgy ez a sorozat se szakadjon meg hosszú időn keresztül!” – nyilatkozta az új kontraktus aláírásakor Kubatov Gábor, az FTC elnöke. A felek aláírt szerződés értemében a létesítmény 2029-ig viseli a Groupama Aréna nevet.

„A felek elkötelezettek abban, hogy az együttműködést magasabb szintre emeljék, és még több területen együttműködve olyan élményeket nyújtsanak, melyek erősítik a szurkolói elkötelezettséget. A névadó jogi címnek köszönhetően a stadion és a Groupama márka már egy olyan egységet alkot, amely mind a szurkolóknak, mind a feleknek a legjobb élményt kínálja. (...) Az újabb szponzorációs szerződés jó példa arra, hogy hogyan hozható létre egy ennyire sikeres és hosszú távú együttműködés két különböző szektor között” – olvasható a közleményben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik