NB I: a fehérváriak nem értik az MLSZ-t Fiola-ügyben

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.09.27. 12:32
null
Az MLSZ nem enyhült meg Fiola Attila piros lapjának ügyében (Fotó: Dömötör Csaba)
„Értetlenül állunk Fiola Attila eltiltása előtt” – ezzel a címmel jelentetett meg közleményt szerda délelőtt hivatalos honlapján a Fehérvár FC. Mint mi is megírtuk, az MLSZ egy mérkőzésre eltiltotta a labdarúgót ama piros lap miatt, amelyet a ZTE FC elleni hétvégi bajnoki mérkőzésen (3–3) kapott.

 

„A tévéfelvételek megtekintése után a Fehérvár FC meggyőződése, hogy az esetnél nem történt szabálytalanság, ezért hétfőn kértük a Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottságát, hogy vizsgálja újra az esetet, és ne szabjon ki eltiltást Fiola Attilára. Kérelmünket hivatalosan is elküldtük a szövetség képviselőinek, bíztunk benne, hogy a Fegyelmi Bizottság elismeri, hogy tévedés történt, azonban kedd délután már az MLSZ honlapján is szerepelt, hogy Fiola Attilát eltiltották egy NB I-es bajnoki mérkőzésre. Klubunk értetlenül áll a döntés előtt, hiszen a felvételeken egyértelműen látszik, hogy csapatkapitányunk nem követett el szabálytalanságot az esetnél” – olvasható a közleményben.

A fehérváriak hivatkoznak a Nemzeti Sport Online-on kiírt szavazásra is, amelyen a voksolók túlnyomó többsége nem látta szabálytalannak Fiolát (a cikk írásakor 8429 szavazóból 7375 szerint volt jogtalan a piros lap – teszik hozzá).

ÍME, VIDEÓN AZ ESET!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik