NB I: a pluszpénz meggyőzte, az FCSB-nél folytatja a Puskástól távozó támadó

Vágólapra másolva!
2023.06.14. 16:06
null
Alexandru Baluta hamarosan aláír az FCSB-hez (Fotó: Török Attila)
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FCSB-t tulajdonló Gigi Becali elismerte, hogy megegyezett a Puskás Akadémiától távozó támadóval, Alexandru Balutával, aki hamarosan aláír a bukaresti csapathoz – számolt be róla a Gazeta Sporturilor.

 

Az már az idény végeztével ismertté vált, hogy a Puskás Akadémiához 2020 nyarán érkező Alexandru Baluta nem marad Felcsúton, május végén ugyanis maga köszönt el a csapattól Instagram-oldalán.

A 29 éves támadó a cseh Slavia Prahától érkezett Magyarországra, s első két idényében egyaránt 25 mérkőzésen négy, illetve hét gól fűződik a nevéhez.

A Gazeta Sporturilor most arról számolt be, hogy Baluta szóbeli megállapodást kötött az FCSB-vel, s hamarosan aláírja szerződését vele. A lap úgy tudja, Gigi Becali, az FCSB tulajdonosa pénzösszeggel győzte meg Balutát, hogy a bukarestieket válassza a másik érdeklődő Universitatea Craiovával szemben.

A 29 éves román támadó korábban a Chindia Targoviste, az FC Viitorul Galati és az Universitatea Craiova játékosa is volt hazájában, mielőtt légiósnak állt volna.

A mértékadó honlap, a Transfermarkt profilján Balutát július 1-től már az FCSB játékosának írják.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIÁNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhetnek: Auerbach Martin (Csákvár), Bakti Balázs (Budafoki MTE), Farkas Bendegúz (Nyíregyháza), Janyickij Kirilo (ukrán, Csákvár), Kicsun Jevhenyij (ukrajnai, Gyirmót FC Győr), Kiss Norbert (Tiszakécske), Major Marcell (Nyíregyháza Spartacus), Mim Gergely (Zalaegerszeg), Ominger Gergő (Csákvár), Radics Márton (Diósgyőri VTK), Tamás Nándor (romániai, Csákvár)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Távozók: Alexandru Baluta (román, szabadon igazolható, érdeklődik iránta: Universitatea Craiova – Románia, FCSB – Románia), Spandler Csaba (Fehérvár FC, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik